P.S. Your Next Move Omega-3 ravintolisä 53g

89,70 € / 6 kpl (alv 14%)

14,95 € / kpl (alv 14%)

282,06 € / kg (alv 14%)

Varastossa

Esittelyssä Your Next Move – paras buustaus lihaksillesi ja luillesi

Tämä ravintolisä on täynnä korkealaatuisesta norjalaisesta kalaöljystä peräisin olevaa Omega-3 hyvyyttä vitamiinikoktaililla. Mukana on myös C-vitamiinia suoraan ruusunmarjojen sydämestä, auringossa kylpevää D-vitamiinia ja mangaania. Tämä ravintolisä on lihaksesi, luusi ja nivelesi päivittäinen vibe-check. Se on enemmän kuin vain ravintolisä; se on seuraava askeleesi kohti tavoitteitasi. 

Kuinka se Toimii?

Huippuluokan ainesosiin kuuluu Omega-3-rasvahapot norjalaisesta kalaöljystä ja C-vitamiinia ruusunmarjoista. D-vitamiini ja mangaani varmistavat, että luusi ja lihaksesi ovat aina parhaassa mahdollisessa tikissä. Mangaani auttaa myös muodostamaan sidekudoksia ja suojaa solujasi hapettumisstressiltä. Kiitos C-vitamiinin, nivelesi pysyvät joustavina päivittäisessä menossa. Yhdessä nämä elementit edistävät luuston ja lihasten tervettä ja toimintaa.

Älä odota, tässä on Your Next Move.

Ainesosat

KALAöljy, gelatiini (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), inkivääriuute, ruusunmarjauute, mangaani, D-vitamiini.

FISKolja, gelatin (av nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), ingefäraextrakt, nyponextrakt, mangan, vitamin-D.

FISH oil, gelatin (beef), humectant (glycerol), ginger extract, rosehip extract, manganese, vitamin D.

Ravintosisältö / 100 g

Energia/Energi 0 kJ / 0 kcal
Rasva/Fett, 0 g
  josta tyydyttynyttä/varav mättat fett 0 g
Hiilihydraatit/Kolhydrat, 0 g
  josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Proteiini/Protein 0 g
Suola/Salt 0 g
C-vitamiini/Vitamin C 40 mg
D-vitamiini/Vitamin D 10 μg
Mangaani/Mangan 2 mg

Tuotteen tilaustiedot

EAN koodi 7090061900046
Myyntierä 6
Minimimyyntiaika 150 pv
Tuotenumero 856004

Allergeenit

Kalat ja kalatuotteet Sisältää

Lisätietoa

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS: 2 kapselia niellään kokonaisena nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella henkilöille, joiden veren hyytyminenon heikentynyt eikä raskaana oleville. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. REKOMMENDERADE DAGLIG DOS: 2 kapslar sväljs hel med vätska. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för personer, med nedsatt blodkoagulering eller för gravida. Förvaras utom räckhåll för små barn. RECOMMENDED DAILY DOSAGE: 2 capsules swallowed whole with liquid. The recommended daily dose must not be exceeded. A nutritional supplement does not replace a varied and balanced diet or a healthy lifestyle. Not recommended for people with impaired blood clotting and pregnant women. Keep out of the reach of small children.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

P.S. Nutrition

Brändisivulle