P.S. Nutrition

P.S. Nutrition on uusi ravintolisäsarja, jonka tuotteet ravitsevat kehoasi ja mieltäsi sekä auttavat palautumisessa ja laadukkaan unen saamisessa.

Katso tuotteet

Tervetuloa terveyden ja hyvinvoinnin maailmaan!

P.S. Nutrition – ota askel kohti tavoitteitasi ja saavuta hyvinvoinnin uusi ulottuvuus.

Uskomme henkilökohtaiseen kehitykseen ja yhteisöllisyyden voimaan. Huippulaadukkaat ravintolisämme on suunniteltu auttamaan sinua ottamaan ensiaskeleet kohti terveyden ja hyvinvoinnin tavoitteitasi. Aloita matka kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, yhdessä elämää sykkivän yhteisön kanssa.

Olemme ylpeitä siitä, että käyttämämme kalaöljy on peräisin Norjasta. Lisäksi käytämme tuotteissamme vain korkealaatuisimpia ainesosia.

Tervetuloa mukaan!

BE YOUR BEST

Vahva ja ainoa monipuolisesti eri rasvahappoja sisältävä, pohjoismainen omega3 – ja ravintolisäsarja, joka auttaa vahvistamaan kehon immuunipuolustusta.

Saavuta täysi potentiaalisi Be Your Best -ravintolisällä, joka on räätälöity napakkaan menoon ja ajan henkeen. Sen Omega-3-rasvahappoja ja vitamiineja sisältävä yhdistelmä on valmiina boostaamaan sydäntäsi, aivojasi, silmiäsi ja lihaksiasi. Hymyile hyvinvoinnille, vapauta potentiaalisi ja kasva parhaaksi versioksi itsestäsi. Yksinkertaisesti, BE YOUR BEST.

Tässäpä homman nimi:

EPA ja DHA pitävät huolta sydämesi normaalista toiminnasta. Terveyttä edistävä vaikutus saavutetaan vähintään 250mg päivittäisellä annoksella. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan vähintään 250mg päivittäisellä annoksella DHA:ta. A- ja D-vitamiinit tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, D-vitamiini pitää huolta luidesi normaalista kunnosta ja tukee lihasten normaalia toimintaa. E-vitamiini taas auttaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä.

LUE LISÄÄ

YOUR NEXT MOVE

Your Next Move on salaisuutesi hyvinvoiville lihaksille ja luille. Tämä ravintolisä on täynnä korkealaatuisesta norjalaisesta kalaöljystä peräisin olevaa Omega-3 hyvyyttä, C-vitamiinia suoraan ruusunmarjojen sydämestä, sekä D-vitamiinia, ja mangaania.

Your Next Move on ravintolisä, jota luusi, lihaksesi ja niveltesi ovat odottaneet. Kuvittele ottavasi kyydin hyvinvoinnin-vuoristoradalla, jossa korkealaatuisen pohjolan Omega-3 rasvahapot, ruusukimpun sydämestä peräisin oleva C-vitamiini, auringossa paistatteleva D-vitamiini ja hyvä ystävämme mangaani, auttavat luitasi ja lihaksiasi toimimaan kuin rock-tähti. Nämä ravintoaineet toimivat yhdessä varmistaen, että nivelesi pysyvät joustavina ja luusi vahvoina.

Your Next Move on askel matkallasi kohti hyvinvoinnin uutta ulottuvuutta.

LUE LISÄÄ

ADD MORE FUEL

Lisää päivääsi energiaa hyödyntämällä Ashwagandhan ja B-vitamiinien voimaa mielen virkeyteen, fyysiseen kestävyyteen ja energiaboostiin.
Add More Fuel -ravintolisän avulla voit pysyä keskittyneenä, energisenä ja valmiina kohtaamaan kaikki eteesi tulevat haasteet.

Ashwagandha auttaa ylläpitämään mielen ja kehon virkeyttä ja tukee palautumista ja kestävyyttä. Tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6-vitamiini, biotiini ja pantoteenihappo edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Lisäksi B6-vitamiini edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

Sano hyvästit väsymykselle; sano hei elinvoimalle!

LUE LISÄÄ

TIME TO REST

Tässä on kumppanisi höyhensaarille. Melatoniinin ja rauhoittavan kärsimyskukan yhdistelmä auttaa sinua palautumaan levossa. Herää virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan päivän haasteet uudistuneella energialla.

Time To Rest ei ole pelkästään unen vahvistaja; se on rauhoittumisen edistäjä, joka auttaa sinua lepäämään, latautumaan ja heräämään valmiina rokkaamaan maailmaa! Olemme tarkkaan valinneet yhdistelmän unisuperbuustereita, kuten melatoniinia ja rauhoittavaa kärsimyskukkaa, jotka eivät vain nopeuta matkaasi unien maahan, vaan myös nopeuttavat palautumista hyvien unien ansiosta. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamiseen kuluvaa aikaa. Kärsimyskukka auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Herää virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan päivän haasteet uudistuneella energialla.

LUE LISÄÄ

P.S. Nutrition -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.