Tukkuliike - luotettava kumppani ruokabisneksessä

Lejos – luotettava kumppani ruokabisneksessä

Lejos on suomalainen perheyritys, jolla on yli 100 vuoden kokemus elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupasta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme tuoneet maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville jo vuodesta 1920 lähtien. Toimintamme kulmakiviä ovat myynti, markkinointi ja maahantuonti – teemme näillä osa-alueilla kaikkemme suomalaisten kuluttajien tyydyttämiseksi. Haluamme tarjota aina jotain parempaa ja vastata suomalaisten ruokabisneksen tarpeisiin.

Lejos on tullut tunnetuksi brändejä, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole, tuotemerkkien tuonnista ja markkinoinnista. Nämä brändit ovat suomalaisten suosikkituotteita, ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan niitä suomalaisille kuluttajille. Lisäksi olemme kehittäneet omia, suomalaisille suunnattuja tuotemerkkejä, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka vastaavat suomalaisten kuluttajien tarpeisiin.

Laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelu

Laadukkaat tuotteet ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat Lejoksen toiminnan kulmakiviä. Panostamme jatkuvasti tuotevalikoimamme mahdollisimman laajaan ja monipuoliseen ylläpitoon, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta. Olemme ylpeitä tuoteportfolioomme täyttävistä suomalaisten suosikkituotteista, ja jatkamme uusien ja innovatiivisten tuotteiden kehittelyä vastaamaan suomalaisten kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.

Joukkoomme kuuluu omistautuneita ja ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka jakavat intohimomme erinomaisuutta kohtaan. Pidämme itseämme yhtenä Suomen parhaista työpaikoista, ja tämä heijastuu asiakaspalveluumme. Haluamme luoda pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuuksia ruokabisneksen toimijoiden kanssa, ja voit luottaa siihen, että olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelun.

Olemme täällä auttaaksemme ja tukeaksemme kaikkia ruokabisneksessä toimivia yrityksiä. Tule luottamuksellisesti tutustumaan tuotevalikoimaamme ja kumppanuusmahdollisuuksiimme – olemme täällä sinua varten! Ota meihin yhteyttä hakemuksesi, lisätiedon tai kysymysten kanssa, ja me vastaamme sinulle ilolla.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.