Mitä kattaa pääsiäisen juhlapöytään?

 

Juhlava kattaus pääsiäiseen

Pääsiäinen on yksi vuoden kohokohdista, jolloin perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen nauttimaan yhteisestä ajasta ja tietenkin herkullisista ruoista! Juhlapöydän kattaus on tärkeä osa pääsiäisen viettoa, ja me Lejoksella haluamme auttaa sinua luomaan unohtumattoman kauniin kattauksen täynnä erilaisia pääsiäisherkkuja. Näillä pääset kattauksessa alkuun:
  1. Aloita valitsemalla kauniit pöytäliinat ja servetit, jotka heijastavat kevään värejä ja tuovat juhlatunnelmaa arjen keskelle. Pöytäkoristeeksi sopii hyvin keväinen kukkakimppu, kuten tulppaanit, tai vaikkapa koristeelliset pääsiäismunat.
  2. Kattauksessa kannattaa hyödyntää laadukkaita, värikkäitä tarjoiluastioita ja -välineitä. Valitse esimerkiksi kauniit tarjoiluvadit ja kulhot, jotka sopivat niin suolaisille herkuille kuin makeillekin pääsiäisleivonnaisille. Muista myös, ettei pääsiäispöydän tarvitse olla perinteinen, vaan voit rohkeasti yhdistellä erilaisia värejä ja kuoseja luodaksesi persoonallisen ja muistorikkaan kattauksen.

Pääsiäisen herkut

Pääsiäisen aikaan pöytään katetaan monenlaisia herkkuja, jotka tuovat iloa ja väriä juhlaan. Meiltä löydät kaiken tarvittavan pääsiäispöydän kattaukseen, olipa kyseessä sitten suolainen tai makea tarjottava! Kokeile esimerkiksi keväisiä piirakoita, jotka voit täyttää sesongin kasviksilla tai herkullisilla juustoilla. Tai miten olisi pääsiäiseen sopivat rahkapullat tai vaikkapa kevyt hedelmärahka? Pääsiäispöydän kruunaa tietenkin perinteikkäät mämmi ja pasha, jotka tarjoillaan tuoreina kauniisti esille aseteltuina. Älä unohda myöskään suolaisia suosikkeja, kuten lampaanlihaa tai erilaisia kalaruokia. Tarjoile ne laadukkaista astioista tai suuremmilta tarjoiluvadeilta, jotka tekevät ruokailuhetkestä entistä nautinnollisemman ja viihtyisämmän. Ja mikä parasta, kun valitset tuotteita Lejoksen kattavasta valikoimasta, voit olla varma, että pöytäsi näyttää yhtä hyvältä kuin ruokasi maistuu! Lue lisää meistä ja kurkkaa reseptit: www.lejos.fi
Toscakakku luumupiilolla
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.