Pääsiäisreseptit 2024

Pääsiäisreseptit 2024

Kevät tuo mukanaan valon ja lämmön lisäksi myös yhden vuoden odotetuimmista juhlista: pääsiäisen. Pääsiäinen on aikaa, jolloin perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen nauttimaan toistensa seurasta ja tietenkin herkullisesta ruoasta. Me Lejoksella haluamme auttaa sinua luomaan unohtumattoman pääsiäismenun, joka hivelee makunystyröitä ja tuo pöytään kevään raikkaita makuja. Olennainen osa pääsiäisen viettoa on tietenkin perinteiset ruokalajit, jotka tuovat juhlaan oman ainutlaatuisen tunnelmansa: mämmi, rahka ja pääsiäismunat. Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Myymme, markkinoimme ja tuomme maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, toteuttaen edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Luovat leivonnaiset ja makeat herkut

Pääsiäisen aikaan leivonta on monelle tärkeä perinne, ja se tuo kotiin ihanan tuoksun sekä ilon lapsille ja aikuisille. Kevään juhlaan sopivat erinomaisesti raikkaat sitruunakakut, mausteiset pikkuleivät ja tietenkin kauniit mämmileivokset. Tarjoamme laajan valikoiman leivontareseptejä ja -aineksia, jotka tekevät leipomisesta helppoa ja hauskaa! Makeat herkut ovat pääsiäispöydän kruunu, ja niiden valmistamiseen löydät meiltä kaiken tarvittavan. Laaja valikoimamme sisältää useita makeita herkkuja. Juhlapöydän kattaus ei ole täydellinen ilman sopivia juomia. Keväisen menun kylkeen sopivat erinomaisesti raikkaat ja pirteät juomat, jotka viimeistelevät aterian: olipa kyseessä sitten kupliva sima tai marjaisat mehut. Valitse suosikkisi ja nauti kevään juhlasta raikkaiden makujen saattelemana! www.lejos.fi
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.