Tukkukauppa verkossa - helppo ja nopea tapa hankkia tuotteita

Lejos Oy

Lejos Oy on suomalainen perheyritys, joka on palvellut suomalaisia jo yli 100 vuoden ajan tuoden maapallon parhaita brändejä kaikkien ulottuville. Nykyään Lejos on vahvasti kasvava elintarvikealan yritys, joka keskittyy maahantuonnin lisäksi eri tuotteiden myyntiin sekä kehitystyöhön. Kun teet ostoksia verkkokaupassamme, hyödyt monista eduista. Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat saavuttaneet kotimaan markkinan. Brändiportfoliomme sisältää suosikkituotteita, kuten Barebells, Ella's Kitchen, NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Lisäksi olemme tuoneet markkinoille omia brändejämme, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka on suunniteltu erityisesti juuri suomalaisten kuluttajien tarpeisiin.

Laadun ja palvelun yhdistelmä

Lejos panostaa vahvasti suomalaisten kuluttajien tarpeiden ja toiveiden ymmärtämiseen ja tyydyttämiseen. Meille on tärkeää tarjota juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata. Verkkokauppamme on suunniteltu helpottamaan ostokokemustasi ja sitä, että saat haluamasi tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Voit selata tuotteita kätevästi omalta kotisohvaltasi, vertailla eri vaihtoehtoja, lukea speksejä ja tilata haluamasi tuotteet vain muutamalla klikkauksella! Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen, jotta saat tilauksesi perille aina mahdollisimman pian ostohetkestä. Voit luottaa siihen, että tuotteet toimitetaan turvallisesti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi. Asiakaspalvelutiimimme on myös aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi tai tarpeissasi. Tavoitat meidät helposti esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Kuluttaja-asiakkaana voit ottaa yhteyttä helposti meilitse: asiakaspalaute@lejos.fi tai vierailla nettisivuillamme tästä.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.