Lejoksen brändit: Maukkaita makuelämyksiä jokaiseen makuun

Lejos Oy

Lejos on Suomen johtava elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus maapallon parhaiden brändien tuomisesta kaikkien suomalaisten ulottuville. Toimintamme perustuu vahvaan perheyrityksen perinteeseen ja panostamme laadukkaiden ja maukkaiden tuotteiden myyntiin, markkinointiin ja maahantuontiin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista ja toteutamme edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin. Nykyään keskitymme yhä enemmän myös omien suomalaisten tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin, jotta voimme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat.

Laaja brändiportfolio suomalaisille kuluttajille

Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. Tunnetut brändimme, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole, ovat saavuttaneet vankan suosion suomalaisten keskuudessa. Lisäksi olemme tuoneet markkinoille aivan uudenlaisia tuotteita omien brändiemme alla, kuten Lagom ja Hungry Chef. Näitä tuotteita suunniteltaessa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota suomalaisten kuluttajien tarpeisiin ja mieltymyksiin. Haluan korostaa, että pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaamme ja kehittämään uusia makuja ja makuelämyksiä suomalaisille kuluttajille. Pyrimme myös vastaamaan nykypäivän terveystrendien vaatimuksiin tarjoamalla terveellisiä ja ravitsevia vaihtoehtoja. Asiakaskokemus on meille ensiarvoisen tärkeä, ja pyrimme aina tarjoamaan parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut asiakkaillemme. Visiomme on jatkossakin tuoda maailman parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Haluamme olla edelläkävijä alallamme ja vastata suomalaisten kuluttajien muuttuviin tarpeisiin, tarjoten heille laajan valikoiman maukkaita ja laadukkaita elintarvikkeita ja juomia. Olemme sitoutuneita jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja pyrimme olemaan ensisijainen valinta suomalaisille kuluttajille. Tule mukaan ja koe makuelämysten maailma yhdessä Lejoksen kanssa!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.