The Gutsy Captain Company: Herkulliset ja vatsaystävälliset kombuchajuomat

 

Kombuchanautintoja

Kombucha on eräänlainen fermentoitu eli hapattamalla valmistettu juoma, joka on viime vuosina noussut suureen suosioon ympäri maailmaa, ja me Lejoksella olemme luonnollisesti ottaneet tämän trendikkaan juoman osaksi valikoimaamme. Kombuchan valmistusprosessi on taidetta itsessään: käymisprosessin aikana juomaan muodostuu sen tunnusomainen kupliva rakenne ja ainutlaatuinen maku, joka vie kielen mennessään. Kombucha on tunnettu erityislaatuisesta maustaan ja monipuolisista makuvaihtoehdoista, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo erilaisia The Gutsy Captain Company -kombuchajuomia, jotka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista.

Monipuolisia makuelämyksiä

Jokaisen makumieltymykset ovat yksilölliset, ja siksi olemmekin ottaneet valikoimaamme laajan valikoiman kombuchajuomia, jotka sisältävät mm. erilaisia hedelmiä, yrttejä sekä muita luonnollisia ainesosia. Asiakkaamme voivat nauttia esimerkiksi raikkaasta sitruunasta, piristävästä inkivääristä tai eksoottisesta passionhedelmästä. Jokainen The Gutsy Captain Company -juoma on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ja muistettava makukokemus. Kombucha sopii makuelämykseksi niin arkeen kuin juhlaankin!   Lue lisää meistä ja kombuchavalikoimastamme: www.lejos.fi
The Gutsy Captain kombuchat fiiliskuva
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.