Lejos Oy - tervetuloa maailmaan, jossa hyvinvointi alkaa lautaselta

Hyvinvointi alkaa lautaselta

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on yli 100 vuoden ajan tuonut laadukkaat ruoka- ja juomabrändit suomalaisten ulottuville. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota maapallon parhaita tuotteita jokaiselle suomalaiselle. Olipa kyseessä raikas juoma tai herkullinen syötävä, pyrimme tuomaan sitä jotain parempaa jokaiseen elämän hetkeen. Suomalaiset tuntevat tuotteemme, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Nämä brändit ovat kuluttajien suosikkeja, ja tuomme niitä maahan ylpeänä. Panostamme myös yhä enemmän omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Olemme keskittyneet kuuntelemaan suomalaisia ja ymmärtämään heidän tarpeitaan. Lagomin ja Hungry Chef -tuotteet, jotka olemme lanseeranneet omien brändiemme alla, osoittavat sitoutumisemme suomalaisiin kuluttajiin. Suunniteltu suomalaisten tarpeiden mukaisesti, nämä uudet innovaatiot tarjoavat juuri sitä, mitä suomalaiset seuraavaksi kaipaavat.

Luotettava kumppani

Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet vahvoja kumppanuuksia maailman johtavien brändien kanssa. Näiden kumppanuuksien avulla pystymme tarjoamaan laadukkaita ja arvostettuja tuotteita suomalaisille kuluttajille. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin suhteisiin ja luottamukseen brändien välillä. Kun valitset meidät, valitset luotettavan ja vastuullisen kumppanin. Keskitymme jatkuvasti varmistamaan tuotteidemme laadun ja ravitsemuksellisen arvon, jotta voimme tarjota suomalaisille vain parasta. Pyrimme myös olemaan edelläkävijöitä vastuullisessa liiketoiminnassa ja kestävän kehityksen edistämisessä.

Ota yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta! Lejos on alati kasvava yritys, ja olemme Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa - jos toivot pääseväsi tekemään yhteistyötä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä. Rekrysivustomme löydät osoitteesta: https://rekry.lejos.fi/. Vaihteemme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa +358 20 741 3800.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.