Luumu-vuohenjuustobroileria rusina-ruusukaalipedillä
Juhlavaa ja helppoa – näin tätä ruokalajia voisi kuvailla. Broilerin rintafileen leikkaaminen taskuksi on reseptin haastavin osuus, mutta sekin sujuu pienellä harjoittelulla. Voit täyttää fileetaskut halutessasi jo edellisenä päivänä ja säästää vain kypsennyksen tarjoilupäivälle.
Fileiden täytteenä on pehmeitä Sunsweet-luumuja, täyteläistä vuohenjuustoa ja raikasta oreganoa. Broilerit tarjoillaan herkullisen ruusukaalipedin päältä: uunissa paahtuvat ruusukaalit saavat makean vivahteen, kun ne pyöritellään vaahterasiirapissa. Kypsät ruusukaalit viimeistellään Sun-Maid-rusinoilla, jotka tuovat lisukkeeseen syvää makua ja tekstuuria.
Täytetyt broilerinfileet ovat melko paksuja. Ne kannattaa kypsentää sekä paistinpannulla että uunissa, jotta saat mehukkaan ja kypsän lopputuloksen. Voit varmistaa fileiden kypsyyden lihalämpömittarilla: kypsän broilerin sisälämpötilan tulisi olla 75 astetta.
Herkullisen reseptin on luonut meille Satokausikalenteri.