Itse tehty Snickers-pelti

Snickers-pelti

Snickers-pelti valmistuu ilman uunia! Rapean keksimurupohjan päälle ripotellaan suolapähkinöitä, fariinisokerista keitettyä kinuskia ja päälle kuorrute kaakaosta ja voista. Leikkaa snickers-pellistä patukoita tai pieniä suupaloja.

45 min Helppo 12 annosta

Valmistusaineet

Pohja:

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g voita sulatettuna

Kinuskitäyte:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 30 g voita
  • ripaus suolaa
  • 1,5 dl suolapähkinöitä

Päälle:

Pinnalle:

  • 0,5 dl suolapähkinöitä

Valmistusohje

  1. Murskaa Digestive-keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa.
  2. Painele seos suorakulmaiseen leivinpaperilla vuorattuun noin 15 cm x 20 cm kokoiseen vuokaan tai pellille. Anna pohjan jäähtyä jääkaapissa täytteen valmistuksen ajan.
  3. Mittaa kinuskitäytteen aineet kattilaan. Keitä hiljaisella lämmöllä hämmentäen 10 minuuttia, kunnes seos sakenee.
  4. Lisää suolapähkinät keksipohjan päälle ja kaada päälle kinuski kauttaaltaan ohuena nauhana. Laita vuoka jääkaappiin jäähtymään.
  5. Sekoita tomusokeri ja kaakaojauhe kulhossa. Sulata voi ja vaahterasiirappi kattilassa ja lisää lopuksi vesi, jotta seoksesta tulee helpommin levittyvää. Lisää voi-vaahterasiirappiseos tomusokeri-kaakaojauheseokseen. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan. Tasoita varovasti lusikalla, ettei kinuski sekoitu kaakaokuorrutteeseen. Ripottele pinnalle murskattuja suolapähkinöitä.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti. Irrota vuoasta ja leikkaa sopivan kokoisiksi patukoiksi tai suupaloiksi.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.