perinteinenglögi resepti

Perinteinen glögi

1 arvio

Lämmin ja höyryävä glögi kuuluu joulunaikaan. Perinteinen glögi syntyy mausteista ja rusinoista pitkään hauduttamalla. Rusinat tuovat glögiin niin makua kuin makeuttakin. Voit tarjota glögin sellaisenaan tai tuunata sen rusinasiirapilla (jätä silloin makeutus pois).

Valmistusaineet

  • 1 l mustaherukkamehua
  • 6 neilikkaa
  • 2 tl kokonaisia kardemumman siemeniä
  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1 dl Sun-Maid -rusinoita
  • 2 kanelitankoa
  • 2 viipaletta appelsiinia
  • 1-2 rkl hunajaa tai siirappia

Valmistusohje

  1. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä sitten lämpö niin, että glögi ei kiehu mutta pysyy kuumana. Anna hautua kannen alla n.2-2,5h.
  2. Siivilöi glögi ja tarjoa appelsiiniviipaleiden ja kanelitankojen kanssa.
Jaa resepti
Arvostele
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.