Ratatouille resepti
Värikäs, lämmittävä ratatouille saa lisäsäväyksen makeista rusinoista!
Helppo
Valmistusaineet
- 2 paprikaa
- 2 pientä kesäkurpitsaa
- 1 munakoiso
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- ½-1 dl rusinoita
- 1 puntti basilikaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 1 dl vettä tai kasvislientä
- oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja rusinoita oliiviöljyssä muutama minuutti
- Pilko loput kasvikset 2 cm kokoisiksi paloiksi ja lisää joukkoon. Jatka kuullottamista vielä hetki ja lisää sekaan tomaattimurska sekä -pyre
- Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna hautua hiljalleen noin 20 minuuttia
- Lisää lopuksi tuore basilika ja tarkista maku
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.