
Pikkupizzat Hungry Chefin 00-jauhoista
Joskus saa hieman oikaista. Kokeile näitä Aitoa arkiruokaa -Alexanderin pikkupizzoja. Ne on nopea ja helppo tehdä ja maistuvat varmasti! Tästä reseptistä tulee 8 pikkupizzaa.
50
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Pohja:
- 2 dl lämmintä vettä
- 1/2 pkt tuoretta hiivaa
- 1/2 pss Hungry Chef Pizzajauhoa
- 1/2 tl suolaa
- 3 rkl Borges oliiviöljyä
Täytteet:
- 2 prk Lagom kanafilettä öljyssä
- 4 viikunaa
- loraus Borges oliiviöljyä
- 1 plo Hungry Chef Diavola Pizzakastiketta
- 200 g juustoraastetta
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
- Mittaa vesi, hiiva ja Pizzajauhot taikinakulhoon.
- Sekoita ja vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia, lisää sitten öljy ja suola ja vaivaa toiset 5 minuuttia.
- Jaa taikina kahdeksaan osaan, pyöritä palloiksi ja laita uunipellille. Peitä pelti keittiöliinalla ja anna taikinapallojen kohota 30 minuuttia.
- Ota toinen pelti ja painele 4 taikinapalloa ohuiksi pizzapohjiksi kummallekin pellille.
- Levitä pohjien päälle tomaattikastike, ripottele juustoraastetta ja lisää viipaloidut viikunat ja kanafile. Lorauta vielä ennen paistoa päälle hieman oliiviöljyä ja lisää rosmariinia.
- Paista 230 asteessa kymmenisen minuuttia.
- Viimeistele pikkupizzat paiston jälkeen vielä Borgesin extra-virgin oliiviöljyllä!