Pasta Carbonara tonnikalasta
Pasta carbonara on klassikkojen klassikko! Kokeile tätä simppeliä reseptiä, jossa on lihan sijaan käytetty tonnikalaa ja kesäkurpitsaa. Helppoa ja herkullista!
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
- 350 g Spagettia
- 160 g Rio Mare-tonnikalaa oliiviöljyssä
- 3 kesäkurpitsaa
- 2 munankeltuaista
- 1 kokonainen kananmuna
- 4 rkl kermaa
- 1 tl parmesaanijuustoa raasteena
- 40 g Borges Extra Virgin oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Kun vesi alkaa kuplia, lisää suolaa.
2. Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi ja ruskista ne pannulla oliiviöljyssä, mausta hyppysellisellä suolaa.
3. Lisää spagetti kiehuvaan veteen ja keitä napakan kypsäksi.
4. Vatkaa kulhossa munien sekaan kerma ja parmesaanijuustoraaste, lisää kuumat kesäkurpitsanpalaset ja tonnikala. Sekoita valutettu pasta lopuksi kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, jotta kastike imeytyy pastaan.
5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoa heti.
Aivan kuten Italiassa!