'Nduja toastit
Lämmin leipä, toast, on varsinaista pika- ja lohturuokaa. Kun täytteeseen lisää Hungry Chefin ’Ndujaa eli salamitahnaa, on makuelämys supermaistuva! Kokeile jo tänään tätä lempeän tulista ’Nduja toastia!
Valmistusaineet
Toastit:
- 1 hiivaleipä
- 1 prk Hungry Chef 'Ndujaa
- 150 g Manchego juustoa
- 1 pieni prk kapriksia
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 2 rkl etikkaa
- 1 banaanisalottisipuli
- 1 rkl silputtua lehtipersiljaa
- juoksevaa hunajaa leipien päälle
Valmistusohje
- Valuta kapriksista liemi talteen ja lisää liemen joukkoon 1 tl hunajaa ja 2 rkl etikkaa.
- Kuori banaanisalottisipuli ja leikkaa siitä ohuita siivuja.
- Kaada kapristen maustettu liemi sipulisiivujen päälle, sekoita hyvin ja jätä pöydälle maustumaan.
- Leikkaa juustosta muutaman millin paksuisia siivuja.
- Siivuta leipä, laita kunkin leipäviipaleen päälle 2-3 juustosiivua.
- Levitä ’ndujaa 1 tl juustosiivujen päälle ja paahda leipiä uunissa 200 asteessa reilu 5 min/kunnes juusto sulaa.
- Siivilöi sipulit, sekoita kapristen kanssa ja silppua sekaan lehtipersiljasilppu.
- Ota leivät uunista ja valuta ohuesti juoksevaa hunajaa leipien päälle.
- Lusikoi 1 rkl sipuli-kaprissekoitusta lämpimien leipien päälle ja tarjoile!
Mitä 'Nduja oikeastaan on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää?
Kokosimme yhteen parhaat vinkit 'Ndujasta.
Mikä 'Nduja?