Mysli
Itsetehty mysli herättää unisimpinakin aamuina ja vie kohti parempaa päivää. Kokeile myös esimerkiksi jogurtin kanssa.
Helppo
Valmistusaineet
- 5 dl kaurahiutaleita
- 3 dl vehnäleseitä
- 3 dl siemensekoitusta
- 3 dl pähkinöitä
- 3 dl maissihiutaleita
- 3 dl rusinoita
- 100 g voita
- 1 dl siirappia
Valmistusohje
- Rouhi pähkinät ja maissihiutaleet karkeaksi monitoimikoneessa
- Sekoita kaikki kuivat ainekset paitsi rusinat kulhossa
- Sulata voi ja siirappi pannulla
- Kaada voi-siirappi -seos kuivien ainesten päälle. Sekoita huolella
- Levitä massa tasaisesti uunipellille ja paahda 170 asteisessa uunissa 15 – 20 minuuttia välillä käännellen
- Myslin jäähdyttyä sekoita joukkoon vielä rusinat
Säilytä mysli ilmatiiviissä rasiassa.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.