Mango-minttu-lassi
Erinomainen kaveri intialaiselle tai muulle mausteiselle ruoalle. Sopii myös aamupalan tai iltapalan osaksi tai raikkaaksi välipalaksi.
Valmistusaineet
- 6 kpl Teekanne piparminttu teepussia
- 3 dl kiehuvaa vettä
- 4 rkl hunajaa
- 1 prk säilykemangoviipaleita
- 4 mintunoksaa
- 250 g maustamatonta jugurttia
- 6 rkl jäämurskaa
Valmistusohje
- Kaada kiehuva vesi teepussien päälle ja hauduta 8 minuuttia.
- Poista teepussit, lisää hunaja ja sekoita. Anna teen jäähtyä.
- Soseuta keskenään mangoviipaleet, mintunoksat, jugurtti, jäämurska ja piparminttutee.
- Kaada neljään korkeaan lasiin ja tarjoa välittömästi.
Minttuinen mangolassi kruunaa minkä tahansa mausteisen aterian!