Lihapullat
Perinteiseen lihapullareseptiin kannattaa välillä hakea vaihtelua. Tähän versioon makua ja rakennetta tuovat Sun-Maidin makeat rusinat, kirpeät aurinkokuivatut tomaatit, kermainen fetajuusto ja rosmariini. Kokeile ja yllätyt!
Helppo
Valmistusaineet
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 100 g fetajuustoa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- ½ dl rusinoita
- 1 kananmuna
- 1 tl hienonnettua rosmariinia
- 1 rkl Dijon-sinappia
- oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Freesaa pieniksi pilkottua sipulia, tomaatteja ja rusinoita hetki oliiviöljyssä
- Murskaa fetajuusto hienoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään
- Pyöritä massasta pullia ja paista 200 asteisessa uunissa 10 – 15 minuuttia koosta riippuen
Lihapullat sopivat mainiosti pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.