Helppo

Lihapullat

Perinteiseen lihapullareseptiin kannattaa välillä hakea vaihtelua. Tähän versioon makua ja rakennetta tuovat Sun-Maidin makeat rusinat, kirpeät aurinkokuivatut tomaatit, kermainen fetajuusto ja rosmariini. Kokeile ja yllätyt!

Valmistusaineet

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 100 g fetajuustoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl Sun-Maid -rusinoita
  • 1 kananmuna
  • 1 tl hienonnettua rosmariinia
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • Borges-oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Freesaa pieniksi pilkottua sipulia, tomaatteja ja rusinoita hetki oliiviöljyssä
  2. Murskaa fetajuusto hienoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään
  3. Pyöritä massasta pullia ja paista 200 asteisessa uunissa 10 – 15 minuuttia koosta riippuen

Lihapullat sopivat mainiosti pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.