
Kimchi-baot sienillä tai nyhtöpossulla
Herkulliset kimchi-bao sämpylät vievät makumatkalle Aasiaan. Fermentoitu kiinankaali säväyttää maullaan ja on lisäksi erittäin terveellinen. Mighty Farmerin Kimchillä teet tavallisesta tavattoman herkullista! 💚
30
min
Helppo
2
annosta
Valmistusaineet
Ainekset:
- Voit käyttää täytteenä joko sieniä tai valmiiksi kypsennettyä nyhtöpossua. Valmistusmenetelmä selviää ohjeen kohdista 1. ja 2.
- 100g herkkusieniä, suupaloiksi paloiteltuina
- 100g siitakesieniä, suupaloiksi paloiteltuina
- tai
- 200g valmista nyhtöpossua
- ripaus suolaa
- 1 rkl seesamiöljyä – myös rypsiöljy toimii hyvin
- 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
- 1 punainen chili, hienonnettuna
- 3 rkl hoisin-kastiketta
- 0,5 dl dl Mighty Farmer kimchiä
Tarjoiluun:
- bao-sämpylöitä
- kurkkuviipaleita
- majoneesia + Mighty Farmer kimchin nestettä
- korianteria
Valmistusohje
- Kuumenna paistinpannu korkealla lämmöllä. Lisää sienet kuumalle pannulle yhdessä suolaripauksen kanssa. Paista sieniä kuivalla pannulla noin 3-5 min tai kunnes ne ovat kutistuneet ja ruskistuneet.
- Lisää sitten öljy, valkosipuli ja punainen chili ja laske lämpö keskitasolle. Jatka kypsennystä pari minuuttia välillä sekoittaen. Jos käytät sienten sijaan nyhtöpossua,,voit lisätä esilämmitetyn ja nyhdetyn lihan tässä vaiheessa pannulle. Et tarvitse lainkaan öljyä possun kanssa, sillä siinä on jo tarpeeksi rasvaa.
- Sekoita lopuksi joukkoon hoisin-kastike ja kimchi ja sammuta liesi. Maista ja mausta sienet tarvittaessa suolalla.
- Sekoita majoneesin joukkoon pari lusikallista kimchi-purkissa olevaa nestettä.
- Lämmitä bao-sämpylät pakkausohjeen mukaan ja täytä ne majoneesilla, sienillä, kurkkuviipaleilla ja korianterilla.