Foccaccia Sun-Maidin tapaan
Uunituoreen leivän tuoksua ei voi vastustaa, kokeile syntisen ihanaa foccacciaa rusinoilla!
- maidoton
- Aamupalat ja brunssi
- Lisukkeet
- Välipalat
Helppo
Valmistusaineet
- 1 pkt tuorehiivaa
- 4 dl vettä
- 8 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl suolaa
- ½ dl rusinoita
- 1 dl mustia oliiveja
- 1 pieni kesäkurpitsa
- ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen
- Lisää jauhot, suola ja oliiviöljy
- Vaivaa taikinaa kymmenen minuuttia ja jätä se lepäämään puoleksi tunniksi
- Painele taikina öljyttyyn vuokaan tasaisesti ja anna sen kohota 20 minuuttia
- Levitä pilkottu kesäkurpitsa, rusinat, oliivit ja tilkka öljyä taikinan päälle ja painele täytteitä taikinan sisään
- Anna kohota vielä hetken ja ripottele päälle sormisuolaa
- Paista focaccia 225 asteisessa uunissa 25 – 30 minuuttia
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.