Bruschetta
Kiireettömiin aamuihin, viikonlopun brunsseihin, alkupalaksi, välipalaksi… Bruschetta on alkupalojen aatelinen, joka on helppo ja nopea tehdä itse.
Helppo
Valmistusaineet
- 2 broilerin rintafilettä
- 100 g gorgonzola -juustoa tai muuta pehmeää sinihomejuustoa
- 1 punasipuli
- 2 pientä omenaa
- ½ dl rusinoita
- 1 puntti rucolaa
- 2 isoa leipäviipaletta
- 1 valkosipulinkynsi
- oliiviöljyä, suolaa, pippuria
Valmistusohje
- Paista broilerin rintafileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla
- Viipaloi sipuli, omena sekä kypsät rintafileet ja siirrä kulhoon
- Kiehauta rusinat vesitilkassa, pese rucola ja paloittele gorgonzola. Sekoita edellä mainitut ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla
- Paahda leipäviipaleet rapeiksi ja hiero pintaan valkosipulia
- Nostele täyte leipien päälle ja rouhi päälle vielä mustapippuria
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.