Herkulliset NOCCO-juomat ilman sokeria

Nauti virkistävästä makuelämyksestä ilman sokeria

Kun kaipaat piristystä päivääsi, sokerittomat NOCCO-juomat ovat mainio valinta. Ymmärrämme, että elämäsi eri hetket vaativat erilaisia virkistäviä vaihtoehtoja. Siksi tarjoamme laajan valikoiman sokerittomia juomia, jotka tuovat makunautintoa ilman ylimääräistä sokeria. NOCCO-juomat ovat täydellinen esimerkki siitä, miten makua ja virkistävyyttä voidaan yhdistää ilman sokerin lisäystä. NOCCO-juomien valikoimasta löytyy useita eri makuja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Jokainen juoma on suunniteltu vastaamaan kuluttajien makutoiveita. Olipa kyseessä sitten raikas sitrus tai marjaisan makea vaihtoehto, löydät varmasti suosikkisi. Ja mikä parasta, voit nauttia näistä juomista hyvällä omallatunnolla, sillä ne ovat sokerittomia.

BCAA-aminohapot – lisäbuustia päivääsi

NOCCO-juomat eivät ole vain sokerittomia, vaan ne sisältävät myös BCAA-aminohappoja, jotka ovat tärkeitä lihasten rakennusaineita. BCAA tarkoittaa haaraketjuisia aminohappoja, jotka ovat leusiini, valiini ja isoleusiini. Nämä aminohapot ovat välttämättömiä, sillä keho ei pysty tuottamaan niitä itse, vaan ne on saatava ruokavaliosta. NOCCO-juomien BCAA-pitoisuus on suunniteltu tukemaan päivittäistä hyvinvointiasi. Juomissa on 3000 mg tai 5000 mg BCAA-aminohappoja, jotka on tasapainotettu suhteessa 4:1:1. Tämä tarkoittaa, että leusiinin määrä on korkeampi verrattuna isoleusiiniin ja valiiniin, mikä on suunniteltu vastaamaan kehon tarpeita.

Kofeiinia sopivasti – virkeyttä ilman ylilyöntejä

Kofeiini on monelle tuttu piriste, jota löytyy esimerkiksi kahvista ja teestä. NOCCO-juomissa kofeiinin määrä on huolellisesti mitoitettu, jotta saat juuri oikean määrän virkeyttä. Yksi tölkki sisältää 180 mg kofeiinia, mikä vastaa noin kahta kupillista kahvia. Suosittelemme nauttimaan enintään kaksi tölkkiä päivässä, jotta kofeiinin määrä pysyy sopivana. Kofeiinin ja BCAA-aminohappojen yhdistelmä tekee NOCCO-juomista erinomaisen valinnan, kun tarvitset lisäenergiaa päivääsi. Olipa kyseessä sitten kiireinen työpäivä tai rentouttava viikonloppu, NOCCO tarjoaa makuelämyksen lisäksi myös sopivan piristyksen.  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.