Mitä etua on valita kotimaista ruokaa ja juomaa?

Lejos - suomalainen perheyritys

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on toiminut elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa jo yli sata vuotta. Meidän tehtävämme on tuoda parhaita brändejä suomalaisten ulottuville ja tarjota heille raikkaita juomia sekä herkullista syötävää. Valitsemalla suomalaista ruokaa ja juomaa, saat paitsi korkealaatuisia tuotteita, myös tuet suomalaista elintarviketuotantoa ja sen työllisyyttä. Kun valitset Lejoksen valikoimasta, voit olla varma saavasi parasta laatua! Tuomme maahan suomalaisille tuttuja brändejä, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Näiden brändien tuotteet ovat jo saavuttaneet suomalaisten suosion, ja niitä on helppo löytää kaupoista ympäri maata. Tutustu tuotteisiimme lisää kotisivuillamme www.lejos.fi.

Kattava valikoimamme

Lejos haluaa tukea suomalaista ruoantuotantoa, ja panostaa siksi suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin.  Kun valitset kotimaisuuden, teet myös ympäristöystävällisen valinnan. Suomalainen ruoantuotanto perustuu kestävään maatalouteen ja vastuulliseen elintarviketuotantoon. Suomessa noudatetaan tiukkoja ympäristöstandardeja, mikä tarkoittaa esimerkiksi vähäistä ympäristön kuormitusta ja eläinten hyvinvoinnin huomioimista. Lejos on sitoutunut tukemaan suomalaista ruoantuotantoa ja siksi valikoimamme koostuu useista suomalaisista tuotteista. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia suomalaisesta ruoasta puhtaalla omallatunnolla. Valitsemalla kotimaisuuden, tuet suomalaista ruoantuotantoa, ja sitä kautta myös työllisyyttä Suomessa.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.