NOCCO - janojuomaksi tai treenin kylkeen nautittavaksi

 

BCAA-aminohapot – Lihasten rakennusaineena

Kun puhutaan urheilujuomista, BCAA-aminohapot ovat usein keskiössä. Nämä haaraketjuiset aminohapot, joihin kuuluvat leusiini, valiini ja isoleusiini, ovat tärkeitä lihasten rakennusaineita. NOCCO-juomissa on panostettu näiden aminohappojen optimaaliseen määrään, jotta voit nauttia niistä osana aktiivista elämäntyyliäsi. NOCCO BCAA -juomat sisältävät joko 3000 mg tai 5000 mg BCAA-aminohappoja, jotka on suhteutettu 4:1:1 -suhteessa. Tämä tarkoittaa, että leusiinin määrä on korkeampi verrattuna isoleusiiniin ja valiiniin, mikä on suunniteltu vastaamaan kehon tarpeita liikunnan aikana ja sen jälkeen. NOCCO-juomat ovat sokerittomia, hiilihydraattomia ja lisäaineettomia. Juomat sopivat joka tilanteeseen: joko treenien aikana ravitsemaan lihaksia tai ihan muuten vaan janoa sammuttamaan. NOCCO sisältää BCAA-aminohappoja, vihreän teen EGCG:tä, kofeiinia ja kuutta eri vitamiinia.

Kofeiinin piristävä vaikutus

Kofeiini on monelle tuttu piriste, joka auttaa keskittymään ja lisäämään valppautta. NOCCO-juomamme sisältävät 180 mg kofeiinia per tölkki, mikä vastaa suunnilleen kahta kupillista kahvia. Tämä tekee juomasta erinomaisen valinnan niille, jotka kaipaavat lisäboostia päiväänsä tai treenin yhteyteen. Koska kofeiinin vaikutus on yksilöllinen, suosittelemme nauttimaan enintään kaksi tölkkiä päivässä. Näin voit nauttia juoman eduista ilman huolta liiallisesta kofeiinin saannista.  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.