Mokkapalat - klassikkoleivonnaisen salainen resepti

Lejos - Suomalaisen elintarviketoimialan tukkukaupan edelläkävijä

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Toimimme elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa, ja tavoitteenamme on tarjota suomalaisille kuluttajille laadukkaita ja herkullisia tuotteita. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, sillä arvostamme henkilöstömme osaamista ja hyvinvointia.

Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. Tuomme maahan tunnettuja brändejä, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid ja Dole, jotka ovat jo saavuttaneet suuren suosion suomalaisten keskuudessa. Lisäksi panostamme yhä enemmän omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Haluamme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaivataan.

Klassikkoleivonnaisen salainen resepti - Mokkapalat

Mokkapalat ovat suomalaisten rakastama klassikkoleivonnainen, joka on saavuttanut vankan aseman suomalaisten kahvipöydissä. Lejos haluaa jakaa kanssasi tämän herkullisen reseptin, joka on meidän salaisuutemme onnistuneisiin mokkapaloihin. Liity mukaamme ja kokeile tätä suomalaista herkkua kotona!

Mokkapalojen salainen resepti sisältää muun muassa laadukasta kaakaojauhetta ja reilusti sokeria, jotka antavat mokkapaloille sen ainutlaatuisen maun. Reseptimme sisältää myös runsaasti voita ja kananmunia, jotka tekevät mokkapaloista meheviä ja täyteläisiä. Lejos suosittelee käyttämään korkealaatuisia raaka-aineita, jotta mokkapaloista tulee täydellisiä.

Valmistusohje:
1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää kananmunat yksi kerrallaan, välillä hyvin vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Vältä ylisekoittamista.
4. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
5. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Älä paista liikaa, jotta mokkapalat pysyvät mehevinä.
6. Anna mokkapalojen jäähtyä ja leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.

Lejos toivottaa sinulle herkullisia hetkiä mokkapalojen parissa. Kokeile tätä klassikkoleivonnaista ja ihastu sen maistuvaan lopputulokseen. Olipa kyseessä arkipäivän kahvihetki tai juhlien tarjoilu, mokkapalat ovat aina varma valinta. Hyödynnä Lejoksen laajaa tuotevalikoimaa ja hanki tarvittavat raaka-aineet mokkapalojen valmistukseen. Olemme luottokumppanisi, kun haluat tarjota suomalaisille laadukasta syötävää.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.