Maistuvia vaihtoehtoja jokaiseen ruokahetkeen

Maistuvat vaihtoehdot Lejokselta

Oletko väsynyt syömään aina samoja ruokia? Kaipaatko vaihtelua ruokavalioosi, mutta haluat samalla pitää siitä huolta, että syöt terveellisesti? Tarjoamme sinulle laajan valikoiman käteviä, mutta herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen ruokahetkeen. Olipa kyseessä aamuinen aamiainen, lounas, välipala tai illallinen, meiltä löydät varmasti jotain sopivaa makunystyröillesi. Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Myymme, markkinoimme ja tuomme maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, toteuttaen edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Oma brändi – suomalaisten tarpeista lähtöisin

Lejos on ylpeä myös omista, suomalaisille kuluttajille suunnatuista tuotemerkeistään. Olemme kuunnelleet suomalaisten tarpeita ja toiveita ja kehittäneet tuotteita, jotka vastaavat niihin täysin. Lagom ja Hungry Chef ovat Lejoksen omaa brändiä olevia tuotteita, jotka on suunniteltu tarkasti suomalaisten kuluttajien tarpeista lähtien. Näiden tuotteiden avulla voit luottaa siihen, että saat juuri sitä mitä kaipaat ja tarvitset. Lagom-tuoteperheeseen kuuluu monipuolisia ja herkullisia välipaloja, jotka sopivat niin urheilijoille, kiireisille työntekijöille kuin lapsiperheillekin. Hungry Chef -tuotteet puolestaan tarjoavat herkullisen vaihtoehdon kiireisiin iltoihin, kun ruoanlaittoaika on kortilla. Voit olla varma, että Hungry Chef -tuotteissa käytetään ainoastaan laadukkaita raaka-aineita, joista valmistetaan maukkaita ja ravitsevia annoksia. Valitsemalla tuotteitamme, voit olla varma, että saat laadukkaita ja maistuvia vaihtoehtoja. Brändimme ja tuotteemme on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tarjoamaan sinulle jotain parempaa elämäsi eri hetkiin. Tutustu laajaan valikoimaamme, jotta voit aloittaa paremman ruokavalion jo tänään! www.lejos.fi
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.