Lejos Oy: Tutustu herkulliseen tuotteisiimme - maista ja ihastu!

Maista ja ihastu

Tervetuloa tutustumaan Lejoksen herkulliseen ja monipuoliseen valikoimaan! Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Toimimme elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupan alalla, ja intohimomme on tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he kaipaavat. Lejoksen brändiportfolio kattaa laajan valikoiman suomalaisille tuttuja suosikkituotteita. Meiltä löytyvät mm. NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Ko. brändien lisäksi olemme tuoneet markkinoille myös täysin uudenlaisia tuotteita omien brändiemme, Lagomin ja Hungry Chefin, alla. Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille jotain uutta ja innostavaa - jotain, mitä he eivät vielä tiedä kaipaavansa. Tuoteportfoliotamme on aina ohjannut ajatus siitä, että tässä tuotteessa ja tuotemerkissä on jotain, mistä suomalaiset hyötyisivät elämässään. Nettisivuiltamme löydät parhaat tuotteet janoon, treenin avuksi, välipalaksi, herkuksi, helppoon tai vaativaankin kokkaamiseen. Tutustu ja nauti!

Suomen parhaat työpaikat ja kasvava yritys

Olemme ylpeitä saadessamme olla yksi Suomen parhaista työpaikoista. Yrityksemme perustettiin jo yli sata vuotta sitten, ja tänä päivänä jatkamme edelleen perustajien alkuperäistä missiota: tuomme suomalaisille jotain parempaa elämän eri hetkiin. Meidän arvomme ovat laatu, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys, jotka ohjaavat jokaista toimintaamme. Kaikissa tehtävissämme pääsee antamaan oman panoksensa Lejoksen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja uusien mielenkiintoisten tuotteiden etsimiseen löytöretkeilijän mentaliteetilla. Olemme joukkuepelaajia ja yhdessä pyrimme aina kokonaisuuden kannalta parhaaseen lopputulokseen. Lejos on tällä hetkellä vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys Suomessa. Vaikka tuomme maahan tunnettuja brändejä ulkomailta, panostamme yhä enemmän myös omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Haluamme tarjota suomalaisille juuri heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita. Vaihteemme palvelee sinua arkisin klo 8-16 numerossa +358 20 741 3800.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.