Lejos esittelee uuden kombucha-valikoiman

Uudet maut ja pakkaukset

Lejoksen uusi The Gutsy Captain -kombuchavalikoima tuo mukanaan raikkaita ja houkuttelevia makuja, jotka ovat täydellisiä erilaisiin tilanteisiin. Valikoimasta löytyy muun muassa Sunny Peach ja Ginger Lemon, jotka ovat jo ennestään tuttuja pulloista. Nyt nämä suositut maut ovat saatavilla myös kätevissä 250 ml tölkeissä. Uudet pakkaukset tekevät kombuchan nauttimisesta entistä helpompaa ja kätevämpää. Tölkkikoko on juuri sopiva, ja se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille, töihin tai treeneihin. Näin voit nauttia suosikkijuomastasi missä ja milloin tahansa. Kombucha on fermentoitu teepohjainen juoma, joka sisältää maitohappobakteereita. Juomaa ei pastöroida, joten probiootit säilyvät elossa ja juoma pysyy raikkaana ja maukkaana. Fermentointiprosessi on tarkkaan valvottu ja huolellisesti toteutettu, jotta juoman maku ja laatu ovat aina parhaimmillaan. Tämä prosessi takaa, että kombucha on luonnollisesti kupliva ja virkistävä juoma, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin. Voit nauttia sitä janojuomana, ruokajuomana, saunajuomana tai vaikka juhlien alkoholittomana vaihtoehtona. Kombucha on myös loistava valinta treenin jälkeen, sillä se virkistää ja palauttaa. Uudet tölkit tekevät kombuchan nauttimisesta entistä helpompaa. Voit ottaa tölkin mukaan minne tahansa ja nauttia raikkaasta juomasta juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kombucha on täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Lejoksen sitoutuminen laatuun ja innovaatioihin

Lejoksella on pitkä historia laadukkaiden elintarvikkeiden maahantuonnissa ja markkinoinnissa. Olemme aina pyrkineet tuomaan suomalaisille kuluttajille parhaita mahdollisia tuotteita, ja The Gutsy Captainin kombucha-valikoima on tästä erinomainen esimerkki. Panostamme jatkuvasti omien tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin, jotta voimme tarjota juuri sitä, mitä suomalaiset kuluttajat seuraavaksi kaipaavat. Innovaatio ja laatu ovat meille tärkeitä arvoja. Haluamme tarjota tuotteita, jotka tekevät arjesta ja juhlahetkistä entistä parempia ja nautinnollisempia.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.