Lejoksen brändit: Laatu ja luotettavuus ovat avainasemassa

Laatu ja luotettavuus - brändien avainasema

Lejos on suomalainen elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa-alan yritys, joka on rakentanut vahvan brändin vuosikymmenien aikana. Laatu ja luotettavuus ovat olennaisia piirteitä kaikissa Lejoksen tarjoamissa tuotteissa. Pyrimme täyttämään suomalaisten kuluttajien tarpeet ja odotukset maailman parhaiden brändien avulla. Perustamisestamme lähtien olemme tuoneet maahan laadukkaita ja herkullisia elintarvikkeita ja juomia. Pitkäaikainen menestyksemme perustuu kykyymme tunnistaa ja tarjota juuri ne tuotteet, joita suomalaiset kaipaavat elämänsä eri hetkiin. Ylpeytemme ovat brändit, jotka ovat tulleet tunnetuksi kotitalouksissa ympäri Suomen - niitä ovat esimerkiksi NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid ja Sunsweet.

Kasvu ja suomalaisten tarpeet

Nykyään Lejos ei ainoastaan tuo maahan ulkomaisia brändejä, vaan olemme myös investoineet omien suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkien kehittelyyn ja markkinointiin. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet tuomaan markkinoille aivan uudenlaisia tuotteita omien brändiemme alla. Lagom ja Hungry Chef - tuotesarjamme on suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita - eivät vain teollisuuden tuotantolinjoja. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat laadukkaita ja maistuvia vaihtoehtoja suomalaisten ruokapöytiin.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse vaihteen kautta arkisin kello 8-16 numerossa +358 20 741 3800. Haluamme kuulla sinusta ja auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat laadukkaat elintarvikkeet ja juomat. Ole rohkeasti yhteydessä , kun haluat nauttia markkinoiden parhaista ja herkullisimmista tuotteista!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.