Lejoksen 101-vuotinen tarina: Paljon enemmän kuin vain elintarvikeyritys

Lejoksen pitkä tarina

Lejos on suomalainen perheyritys, jolla on ylpeä yli 100 vuoden historia. Perustamisestaan lähtien olemme sitoutuneet tuomaan parhaita elintarvikkeita ja juomia suomalaisten ulottuville. Olemme kasvaneet ja kehittyneet huomattavasti vuosien varrella, laajentaen toimintaamme myynnin, markkinoinnin ja maahantuonnin osalta. Ensimmäiset vuodet keskityimme kansainvälisten brändien maahantuontiin, jotka tulivat pian suosituiksi ja halutuiksi suomalaisten keskuudessa. Vähitellen aloimme myös panostamaan oman brändimme tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin, jotta voisimme vastata suomalaisten kuluttajien tarpeisiin entistä paremmin. Tavoitteenamme on aina olla edelläkävijä ja tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he haluavat seuraavaksi.

Ylpeä brändiportfolio

Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. Olemme tuoneet maahan maailmankuuluja brändejä kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Nämä brändit ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisten kuluttajien keskuudessa ja ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla. Lisäksi olemme lanseeranneet oman tuotelinjamme, joka tarjoaa aivan uudenlaisia tuotteita suomalaisille kuluttajille. Hungry Chef -tuotteet on suunniteltu vastaamaan suomalaisten tarpeita ja makumieltymyksiä. Lagom-tuotteet puolestaan tarjoavat tasapainoisen ja terveellisen vaihtoehdon suomalaisten ruokapöytään. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää uusia innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat suomalaisten kuluttajien tarpeita ja odotuksia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota suomalaisille vain parasta. Toimintamme perustuu vahvaan perheyrittäjyyteen ja vuosikymmenten kokemukseen elintarvikealan myynnissä ja maahantuonnissa. Palvelemme suomalaisia kuluttajia intohimolla ja sitoutuneisuudella, ja haluamme jatkossakin olla se yritys, johon suomalaiset luottavat.

Ota yhteyttä

Haluamme olla läsnä ja tavoitettavissa kaikkina aikoina. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +358 20 741 3800 arkisin klo 8-16. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi ja palautteessasi. Kiitos, että olet valinnut Lejoksen, suomalaisen elintarvikeyrityksen, joka on tuonut iloa ja herkuttelumahdollisuuksia suomalaisten arkeen jo yli 100 vuoden ajan.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.