Dole: Laadukkaat hedelmäsäilykkeet helposti ja nopeasti Lejos Oy:ltä!

 

Säilykkeiden monipuolisuus

Tunnetko jo Dolen laajan valikoiman hedelmäsäilykkeitä, jotka tuovat trooppisen tuulahduksen keittiöösi? Meiltä löydät herkulliset ja monikäyttöiset säilykkeet, jotka sopivat niin jälkiruokiin kuin suolaisiinkin resepteihin. Dolen ananaspalat mehussa ovat täydellinen lisä esimerkiksi kotitekoiseen hedelmäsalaattiin tai eksoottiseen curryyn, tuoden ruokaan makeutta ja mehevyyttä. Dolen hedelmäcocktail mehussa on puolestaan valmis sekoitus erilaisia hedelmiä, jotka säästävät aikaa ja vaivaa, kun haluat nopeasti koota värikkään ja maistuvan lisän ateriallesi - käytä sitä vaikkapa aamiaisjogurtin päällä tai leivonnaisten täytteenä. Dolen säilykkeet ovat laadukkaita ja erityisen käteviä kiireisessä arjessa, sillä ne ovat heti käyttövalmiita ja säilyvät pitkään. Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Myymme, markkinoimme ja tuomme maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, toteuttaen edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Käyttö ruoanlaitossa

Säilykkeet ovat erinomainen tapa tuoda lisämakua ja ilmettä monenlaisiin ruokiin. Kokeile esimerkiksi Dolen persikkaviipaleita mehussa leivonnaisten koristeluun tai smoothieiden pohjana. Ne sopivat myös mainiosti pannukakkujen tai vohveleiden kaveriksi. Dolen trooppiset hedelmät, kuten mangoviipaleet, ovat puolestaan loistava lisä eksoottisiin ruokalajeihin! Kokeile niitä vaikkapa aasialaisissa salaateissa tai kylmien keittojen lisänä. Meiltä saatavat Dolen hedelmäsäilykkeet ovat myös oiva valinta jälkiruokien viimeistelyyn: Hyödynnä niitä esimerkiksi pannacotan tai jäätelön kanssa, ja luot helposti näyttäviä ja herkullisia annoksia. Dolen laadukkaat säilykkeet ovat kätevä ja nopea tapa lisätä makua ja väriä ruokiin ilman pitkää valmisteluaikaa. www.lejos.fi  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.