Sunsweet: Laadukkaat luumut terveelliseen ruokavalioon

 

Luumujen monipuolinen käyttö

Tiesitkö, että luumut ovat vatsaystävällinen ja erinomainen lisä mm. monenlaisiin ruokalajeihin? Luumu on monikäyttöinen hedelmä, joka tuo ruokiin täyteläistä makua ja miellyttävää rakennetta. Ne sopivat käytettäväksi niin makeisiin herkkuihin kuin suolaisiinkin resepteihin. Luumut ovat mainio lisä vaikkapa leivontaan: ne tuovat uutta ulottuvuutta piirakoihin, kakkuun tai vaikkapa muffinseihin. Lisäksi luumut ovat oiva lisä erilaisiin kastikkeisiin ja pataruokiin, antaen niille syvyyttä ja makeutta. Arjen kiireessä on tärkeää, että ruoanlaitto on helppoa ja vaivatonta. Luumut ovat tässä mielessä erinomainen valinta, sillä ne ovat helppoja käyttää ja niitä voi lisätä moniin ruokiin sellaisenaan tai pienellä valmistelulla - kokeile esimerkiksi luumuja välipalajogurtin tai aamupuuron päällä tai piristävänä lisänä lounassalaattiin. Voit nauttia luumuista helposti välipalana, sillä ne ovat käteviä naposteltavia missä ja milloin vain. Luumut ovat myös suosittu ainesosa smoothieissa, joissa ne tuovat makeutta ja täyteläisyyttä koostumukseen.

Luumujen säilytys

Tuoreet luumut säilyvät parhaiten viileässä ja kuivassa paikassa, kuten jääkaapissa. Suosittelemme luumujen säilyttämistä alkuperäispakkauksessaan, joka on suunniteltu ylläpitämään hedelmien tuoreutta ja makua. Kun valmistelet luumuja ruoanlaittoon, huomioi, että ne kannattaa huuhdella juoksevan veden alla. Luumujen kivi poistetaan helposti leikkaamalla hedelmä puoliksi ja irrottamalla kivi varovasti. Tämän jälkeen luumut ovat valmiita käytettäväksi resepteissäsi!   Lue lisää meistä ja tuotevalikoimastamme: www.lejos.fi
Sunsweet-luumut fiiliskuva
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.