30 min
Helppo
4 annosta

Sitruunainen kanabowl

Trendikäs kulhoruoka on nopea valmistaa. Sitruunainen kanabowl saa mehevyyttä sitruunalla piristetystä kanatäytteestä ja raikkaista granaattiomenan siemenistä.

Valmistusaineet

    Sitruunainen kanabowl:
  • 4 dl couscous’ia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 pieni sipuli
  • ½ punainen chili
  • 4 dl kanalientä
  • 1 dl sitruunan mehu ja raastetut kuoret
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
    Koristeluun:
  • 2 kpl avokadoa
  • 1 sitruunan mehua
  • 1 granaattiomenan siement

Valmistusohje

  1. Mittaa couscous kulhoon.
  2. Kuullota kattilassa rypsiöljyssä hienonnettu sipuli, valkosipulinkynnet ja hienonnettu chili.
  3. Lisää kanaliemi ja sitruunoiden mehu ja raastetut kuoret.
  4. Lisää loput mausteet.
  5. Kaada maustettu liemi couscousin päälle ja peitä kannella.
  6. Anna turvota noin 6 minuuttia ja sekoita couscous irtonaiseksi.

Tee kanatäyte.

  1. Valuta kanafileet ja riko rakenne irtonaiseksi sekoituskulhossa.
  2. Mausta sitruunan mehulla, raastetulla kuorella ja suolalla.
  3. Lisää joukkoon smetana ja hienonnettu korianteri.
  4. Siivuta avokadot ja pirskottele pinnalle sitruunamehua.

Kokoa kanabowl couscousista, sitruunakanasta, avokadosta ja granaattiomenan siemenistä.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.