Herkulliset rusinareseptit: pullat, tuorepuurot ja muut herkut - Lejos

Herkulliset rusinareseptit: pullat, tuorepuurot ja muut herkut

Pullat rusinoilla

Pullat ovat suomalaisen leivontakulttuurin kulmakivi, ja rusinat tuovat niihin ihanan makean lisän. Rusinapullat ovat täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaan. Ne ovat pehmeitä, maukkaita ja täynnä makua, joka vie kielen mennessään. Valmistaaksesi herkullisia rusinapullia, tarvitset perinteisen pullataikinan ainekset: vehnäjauhoja, maitoa, voita, sokeria, hiivaa ja ripauksen suolaa. Kun taikina on kohonnut, lisää siihen runsaasti Sun-Maid rusinoita. Muotoile taikinasta pieniä pullia ja anna niiden kohota vielä hetki ennen paistamista. Paista pullat kullanruskeiksi ja nauti ne tuoreina, vaikkapa kahvin tai teen kera.

Tuorepuurot rusinoilla

Tuorepuurot ovat nousseet suureen suosioon niiden helppouden ja monipuolisuuden ansiosta. Rusinat tuovat tuorepuuroihin luonnollista makeutta ja tekstuuria, joka tekee aamiaisesta tai välipalasta entistäkin herkullisemman. Tuorepuurot valmistuvat kätevästi yön yli jääkaapissa, joten ne ovat täydellinen valinta kiireisiin aamuihin. Yksinkertainen tuorepuuro syntyy sekoittamalla kaurahiutaleita, maitoa tai kasvipohjaista juomaa, jogurttia ja Sun-Maid rusinoita. Voit lisätä joukkoon myös pähkinöitä, siemeniä ja marjoja oman makusi mukaan. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli ja nauti se aamulla sellaisenaan tai esimerkiksi tuoreiden hedelmien kera.

Rusinabagelit

Rusinabagelit ovat täydellinen valinta aamiaiselle, välipalaksi tai brunssille. Ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat niin suolaisten kuin makeiden täytteiden kanssa. Bagelit ovat hieman työläämpiä valmistaa kuin perinteiset leivät, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Valmista rusinabagelit sekoittamalla ainekset keskenään ja lisää joukkoon Sun-Maid rusinoita ja vaivaa taikina hyvin. Muotoile taikinasta pieniä rinkeleitä ja keitä ne nopeasti siirapilla maustetussa vedessä ennen paistamista. Paista bagelit uunissa kullanruskeiksi ja nauti ne esimerkiksi tuorejuuston ja hillon kera.

Granola rusinoilla

Granola on monipuolinen ja herkullinen lisä aamiaiselle tai välipalalle. Se on helppo valmistaa itse, ja rusinat tuovat siihen ihanaa makeutta ja purutuntumaa. Granola sopii täydellisesti jogurtin, maidon tai smoothien kanssa nautittavaksi. Valmista granola sekoittamalla kaurahiutaleita, pähkinöitä, siemeniä ja mausteita, kuten kanelia ja vaniljaa. Lisää joukkoon vaahterasiirappia ja oliiviöljyä, ja paahda seos uunissa kullanruskeaksi. Kun granola on jäähtynyt, lisää siihen runsaasti Sun-Maid rusinoita. Säilytä granola ilmatiiviissä purkissa ja nauti sitä aamiaisella tai välipalana.

Focaccia rusinoilla

Focaccia on italialainen leipä, joka on tunnettu sen pehmeästä ja ilmavasta rakenteesta. Rusinat tuovat focacciaan makean ja mehukkaan lisän, joka tekee siitä erityisen herkullisen. Tämä leipä sopii täydellisesti esimerkiksi illalliselle tai juhlapöytään. Valmista focaccia sekoittamalla taikinaan vehnäjauhoja, hiivaa, suolaa ja oliiviöljyä. Vaivaa taikina hyvin ja anna sen kohota. Levitä taikina uunipellille ja painele siihen Sun-Maid rusinoita, oliiveja ja kesäkurpitsaa. Paista focaccia uunissa kullanruskeaksi ja nauti se lämpimänä esimerkiksi oliiviöljyn ja balsamicon kera.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.