Energiaa työpäivään!

Jatkuva kehittyminen ja panostus työhyvinvointiin on avain menestykseen

Menestyvä työpaikka koostuu energisista ihmisistä, motivoivasta työpaikasta ja inspiroivasta kulttuurista. Energisellä ja hyvinvoivalla ihmisellä on enemmän voimavaroja tehdä tuottavaa työtä. Taukojen ansiosta työntekijät ovat työtehtävissään tutkitusti tehokkaampia.

Haluamme ratkaisuehdotuksillamme kasvattaa merkittävästi työntekijöiden energisyyttä, voimavaroja sekä motivaatiota, jotta se lisäisi työyhteisönne tuottavuutta sekä hyvinvointia.

 

Lejos tarjoaa yrityksellenne markkinoiden halutuimmat brändit sekä tuotteet

Tuotteemme vastaavat kuluttajakysyntää ja piristävät henkilöstön työpäivää! Halutuimmat tuotteet luovat etua yrityksenne strategisena menestystekijä sekä lisäävät merkittävästi henkilöstönne työhyvinvointia. Henkilöstö, joka voi hyvin työssä tuottaa hyvän työpanoksen lisäksi myös paremman asiakastyytyväisyyden sekä tukee organisaation kilpailu- ja uusiutumiskykyä.

Haluamme ratkaisuehdotuksillamme kasvattaa merkittävästi työntekijöidenne energisyyttä sekä antaa enemmän syitä organisaationne työhyvinvoinnin kehittämiselle.

On aika positiiviselle muutokselle!

Voitte tilata helposti tuotteitamme suoraan rekisteröitymällä täällä: www.lejos.fi/tilausportaali

Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen rekisteröitymisestäsi, avaamme teille asiakastilin noin vuorokauden sisällä, jolloin pääsette tekemään ensimmäisen tilauksenne.

Asiakastilin avauksesta tulee teille erikseen ilmoitus, kun olemme hyväksyneet asiakastilin käytön. Tilausportaalistamme saatte kattavasti kaikki toimitusehtomme sekä lisätiedot toiminnastamme.

Tuotemerkit

Katso kaikki

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimimme, niin katsotaan teille parhaat ja energisimmät ratkaisut yhdessä läpi. Meiltä on saatavilla myös kylmäkalusteita sekä muita esillepanoratkaisuja.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.