Välipaloista maistuvia hetkiä arkeen - Lejos Oy

Lejos Oy - Elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa

Meiltä maistuvat ruoat ja juomat arkeen! Me kaikki kaipaamme ajoittain herkullisia, mutta ravitsevia välipaloja, jotka sopivat kiireiseen arkeemme. Lejos on ylpeä suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 100 vuoden ajan tuoden parhaita brändejä maailmalta suomalaisten saataville. Olemme sitoutuneita tuomaan maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää - tähtäämme tarjoamaan jotakin parempaa arjen eri hetkiin. Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisille tuttuja ja rakastettuja tuotteita, kauttamme saat esimerkiksi seruaavien brändien tuotteita: NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy tai Dole. Voit luottaa siihen, että löydät valikoimastamme juuri haluamasi vaihtoehdon. Emme kuitenkaan tyydy pelkkään valmiiseen tarjontaan, vaan pyrimme jatkuvasti kehittämään omia, suomalaisille kuluttajille suunnattuja tuotemerkkejä. Lagom ja Hungry Chef ovat esimerkkejä uudenlaisista tuotteista, jotka on suunniteltu paikallisten kuluttajien tarpeiden pohjalta.

Laadukkaat välipalat kiireiseen arkeen

Kiireinen arki vaatii välillä nopeita ja helppoja välipaloja, jotka on helppo ottaa mukaan vaikkapa matkalle. Lejos tarjoaa laajan valikoiman välipaloja, jotka on suunniteltu sopimaan suomalaiseen makuun ja tarpeisiin. Etsitpä sitten proteiinipatukoita, raikkaita juomia tai herkullisia välipalakeksejä, meiltä löydät kaiken tarpeellisen! Tehtävämme on helpottaa kiireisen arjen haasteita ja tarjota laadukkaat välipalat, joista jokainen voi nauttia. Kysy rohkeasti lisää valikoimastamme!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.