Unelmiesi herkkukaupan ovet avautuvat Lejoksen myötä

Yrityksemme tarina

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo 101 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa suomalaista ruokakulttuuria ja tarjoamme laadukkaita tuotteita suomalaisille kuluttajille. Lejoksen tarina alkoi yli vuosisata sitten, kun perustajamme halusivat tuoda jotain parempaa suomalaisten elämän eri hetkiin. Tämä missio on edelleen vahvana osana yrityksemme toimintaa. Olemme sitoutuneet tuomaan markkinoille uusia ja raikkaita juomia sekä herkullisia syötäviä, jotka vastaavat suomalaisten tarpeita ja toiveita. Olemmekin yksi Suomen parhaista työpaikoista, sillä haluamme toteuttaa perustajiemme perintöä ja tarjota asiakkaillemme jotain erityistä.

Laaja brändiportfolio

Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. Tuomme maahan tunnettuja brändejä, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Nämä brändit ovat tuttuja ja suosittuja suomalaisten keskuudessa, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota niitä suomalaisille kuluttajille. Lisäksi olemme panostaneet omien brändiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Lagom ja Hungry Chef -tuotteet on suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita. Ymmärrämme, että jokaisella on erilaisia mieltymyksiä ruoan ja juomien suhteen, joten haluamme tarjota laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin elämän tilanteisiin.

Vahva kasvu ja suomalaisuuden vaaliminen

Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Vaikka tuomme maahan kansainvälisiä brändejä, haluamme yhä enemmän panostaa omiin suomalaisiin tuotemerkkeihimme. Tavoitteenamme on tuoda suomalaisille juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata. Olemme sitoutuneet vaalimaan suomalaisuutta ja tukemaan suomalaisia tuottajia. Teemme yhteistyötä paikallisten viljelijöiden, valmistajien ja ruokateollisuuden toimijoiden kanssa. Haluamme olla osa suomalaista ruokakulttuuria ja tarjota asiakkaillemme parasta suomalaisesta ruoasta ja juomista. Yhteystietomme: Vaihde: +358 20 741 3800 (arkisin klo 8-16).
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.