Mighty Farmer

Mighty Farmerin luonnollisesti fermentoidut kimchit ovat erinomainen lisuke sekä kylmiin, että lämpimiin ruokiin. Mighty Farmerin Kimchiä on saatavilla sekä tulisena että mietona. Valitse mieltymyksesi mukaan tai kokeile molempia!

Katso tuotteet

Kimchi eli korealainen hapatettu kiinankaali

Laadukas ja luonnollisesti fermentoitu kimchi on erinomainen lisuke sekä kylmiin, että lämpimiin ruokiin. Parhaan valmiin Kimchin taustalla on varsin yksinkertainen resepti, joka koostuu laadukkaista kasviksista, luonnollisista probiooteista ja fermentoitumisesta.

Tiesitkö, että Kimchit ovat luonnollinen kloridin lähde, joka edistää normaalia ruoansulatusta tuottamalla suolahappoa vatsassa?

Kimchin terveyshyödyt

Fermentoitu kimchi on paitsi herkullinen, myös terveellinen lisuke. Kimchi valmistetaan fermentoimalla. Tuote sisältää probiootteja, jotka ylläpitävät suoliston hyvinvointia ja vatsan luonnollista toimintaa.
Kimchit ovat luonnollinen kloridin lähde, joka edistää normaalia ruoansulatusta tuottamalla suolahappoa vatsassa.

Vinkit Kimchin käyttöön

Kimchi on erinomainen valinta monien ruokien lisukkeeksi. Kimchi sopii niin kylmien kuin lämpimien ruokien kaveriksi. Koreassa Kimchiä käytetään monien keittojen ja pataruokien raaka-aineena, mutta näiden lisäksi se sopii hyvin myös leipien ja burgereiden väliin. Kokeile herkullista Kimchi-reseptejä!

Mighty Farmer -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.