Kettle Chips

Kettle Chips -perunalastut: kunnolla rapeutta ja aitoa perunaa.

Katso tuotteet

Mistä syntyy hyvä Kettle Chips? Kunnon rapeudesta ja täyteläisestä mausta.

Sipsi ei ole sipsi, jos siinä ei ole kunnon rapeutta. Sellaista, että ne rapsahtavat hampaissasi niin, että raikuu ja vierustoverillakin herahtaa vesi kielelle. Sipseissä pitää olla makua ja luonnetta, sellaista oikeanlaista särmää. Kuten Kettle Chipseissä! Kettle Chips -perunalastut on tehty aidoista ainesosista, pienissä erissä ja käsin keittäen. Ei mistään massasta. Siksi ne ovat niin rapeita ja maistuvat niin hyvältä. Aivan legendaarista.

Käsinvalmistetut gourmet-perunalastutlöytävät tiensä vaativimmankin nautiskelijansydämeen. Toisin kuin useimmat perunalastut, Kettle Chipsit käyvät läpi lyhyen valmistusprosessin, joka säilyttää perunan ravintoarvot. Aito maku saavutetaan aidoista raaka-aineista tehdyillä mausteilla, auringonkukkaöljyssä paistamalla, täysin ilman lisä- ja väriaineita. Kun lastuja sekoitetaan käsin kesken paiston, saadaan aikaan paras mahdollinen rapeus. Kettle Chipsin perunalastut ovatkin paksumpia, rapeampia ja maukkaampia – ja siksi parasta herkkua mitä kotisohvalle tai cocktail-juhlaan voi toivoa.

Käsin valmistetut gourmet-perunalastut

Toisin kuin useimmat perunalastut, Kettle Chipsit käyvät läpi lyhyen valmistusprosessin, joka säilyttää perunan ravintoarvot. Aito maku saavutetaan aidoista raaka-aineista tehdyillä mausteilla, auringonkukkaöljyssä paistamalla, täysin ilman lisä- ja väriaineita.

Kettle Chips -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.