Jack Link’s

Kuivalihojen kunkku tosimiehille ja -naisille, retkille ja arkeen. Vaikka joka päivään.

Katso tuotteet

Kuivalihojen kunkku tosimiehille ja -naisille, retkille ja arkeen

Välillä pitää saada lihaa. Ihan heti nyt, helposti. Silti sen pitää maistua lihalta. Tuoksua lihalta. Sen pitää tuntua suussa lihalta. Jack Link’s lihat ovat lähes epätodellisia. Ne ovat valmiina pussissa odottamassa. Heti käsillä. Siinä pahinkin luolamies hämmästyy. Ja heti perään ihastuu. Usko tai älä.

Jack Link’s valmistetaan perinteisin menetelmin parhaita raaka-aineita käyttämällä. Laadukas liha kypsennetään, maustetaan ja ilmakuivataan – tuloksena valmistuu mitä parhainta snack-lihaa, täynnä proteiinia ja hyvää makua. Nämä lihaisat snacksit maistuvat taivaalliselta sellaisenaan tai punaviinin seurana. Ei vegaaneille.

Mikä tilanne tahansa, koska tahansa tarvitset lisäboostia päivääsi. Siirry BEEF MODE™ -tilaan Jack Link’sin kanssa.

BEEF MODE™ -tilassa ne raskaimmatkin hommat sujuvat helposti ja mikä parasta – BEEF MODE™ -tilaan pääseminen on nyt helppoa! Nappaa pussi Jack Link´sin herkullisia beef jerkyjä lähimmästä kaupasta ja valmistaudu siirtymään BEEF MODE™ -tilaan!

Tee Jack Link's pizzaa retkellä Tommi Mannisen ohjeella

Mikä sen parempi tapa tehdä metsäretkestä ikimuistoinen kuin tehdä Jack Link’s -pizza nuotiolla. Kuivalihan kaveriksi mozzarellaa, punasipulia, kirsikkatomaatteja ja rucolaa. Ja hei, on niin hyvää.

Siis “pizzaa metsässä! Siihen nähden miten vaikeaa voisi ajatella tämän olevan niin tämä on lopulta enemmän hauska kuin haastava resepti ja lopputulos on ainutkertainen. Jack Link’sin kuivalihat nyt on muutenkin täydellinen retkieväs retkelle kuin retkelle. Ne säilyy sekä on kevyt kantaa mukana ja on herkullinen proteiinipitoinen välipala tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alat kantaa niitä mukana retkillä ja pian olet lisäilemässä sitä sun retkieväisiin ja lopulta teet pitsaa mun kanssa.

OHJEET:
1. Valmista taikina
2. Pilko punasipulit, tomaatit, mozzarellat ja kuivalihat
3. Paista pitsapohjaa molemmin puolin (vähemmän paistettu puoli jätetään pohjaksi, koska se paistuu vielä täytteiden kanssa)
4. Lisää pitsapohjan päälle tomaattikastike, juustoraaste sekä täytteet
5. Viimeistele rucolalla ja nauti

Katso video eräpizzan valmistukseen täältä

Prätkillä metsään herkuttelemaan

 

Vinkare ja Tommi Manninen tekivät upean motocamping retken Liesjärven hulppeisiin maisemiin. Retkellä herkuteltiin muuan muassa Jack Link’s kuivalihoista tehdyllä eräpizzalla eikä ollut herkullisista välipaloistakaan puutetta. Katso video ja heittäydy erätunnelmiin!

Kuivalihatuotteet ylivertaisia maukkaudessaan ja laadukkuudessaan

Jack Link’s valmistetaan perinteisin menetelmin parhaita raaka-aineita käyttämällä. Liha kypsennetään, maustetaan ja ilmakuivataan - tuloksena valmistuu mitä parhainta snack-lihaa.

Seuraa Facebookissa!

Jack Link's on aloittanut yhteistyön Pelaajatcomin kanssa

Suomen suurin e-sports -toimija Pelaajatcom ja kuivalihojen kunkku Jack Link’s ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Jack Link’s -tuotteet ovat oikotie runsasravinteiseen snacksiin pelisession aikana. Kuivalihan etu on maun lisäksi sen siisteys: pussia voi avata ja sulkea kantamatta huolta hiirikäden tahmaisuudesta.

Jack Link’s yhteistyön myötä Pelaajatcom lanseeraa lähetyksiinsä BEEFMODE -hetken. Kun Twitch-lähetyksessä tapahtuu tavalla tai toisella uskomaton suoritus, niin teko saa BEEFMODE -nimeä kantavan klipin Pelaajatcomin someihin.

BEEFMODE-hetken yhteydessä kannattaa pitää näppäimistö lähellä, sillä kirjoittamalla chattiin !BEEFMODE, osallistuu arvontaan ja kenellä tahansa on mahdollisuus voittaa mahtavia Jack Link’s -aiheisia palkintoja.

Lue yhteistyötiedote

Jack Link's ja Dicken jatkavat yhteistyötä kaudelle 2023-2024!

Dicken ja Jack Link´s ovat jatkaneet yhteistyösopimusta, joka kattaa kauden 2023 -2024. Sopimuksen myötä Jack Link´s tullaan näkemään Dickenin miesten edustusjoukkueen viestinnässä, markkinoinnissa ja ottelutapahtumissa.

On mahtavaa toimia Dickenin yhteistyökumppanina ja päästä tukemaan käsipallojoukkuetta näinä haastavina aikoina! Jack Link´s tuotteet sisältävät paljon proteiineja ja ovat tehokkaita, sekä maistuvia välipaloja kovankin treenin yhteyteen.

”Hienoa nähdä että lajin näkyvyys ja kiinnostavuus kasvaa ja tätä kautta saamme uusia ja isompia yhteistyökumppaneita. Tämä antaa varmasti myös monin tavoin lisää energiaa päivittäiseen tekemiseen treeneissä ja peleissä” – kommentoi joukkueen kapteeni Joacim Broman.

Seuraa Dickeniä Instagramissa!

Jack Link’s -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.