Jack Link’s

Kuivalihojen kunkku tosimiehille ja -naisille, retkille ja arkeen. Vaikka joka päivään.

Katso tuotteet

Kuivalihojen kunkku tosimiehille ja -naisille, retkille ja arkeen

Välillä pitää saada lihaa. Ihan heti nyt, helposti. Silti sen pitää maistua lihalta. Tuoksua lihalta. Sen pitää tuntua suussa lihalta. Jack Link’s lihat ovat lähes epätodellisia. Ne ovat valmiina pussissa odottamassa. Heti käsillä. Siinä pahinkin luolamies hämmästyy. Ja heti perään ihastuu. Usko tai älä.

Jack Link’s valmistetaan perinteisin menetelmin parhaita raaka-aineita käyttämällä. Laadukas liha kypsennetään, maustetaan ja ilmakuivataan – tuloksena valmistuu mitä parhainta snack-lihaa, täynnä proteiinia ja hyvää makua. Nämä lihaisat snacksit maistuvat taivaalliselta sellaisenaan tai punaviinin seurana. Ei vegaaneille.

Mikä tilanne tahansa, koska tahansa tarvitset lisäboostia päivääsi. Siirry BEEF MODE™ -tilaan Jack Link’sin kanssa.

BEEF MODE™ -tilassa ne raskaimmatkin hommat sujuvat helposti ja mikä parasta – BEEF MODE™ -tilaan pääseminen on nyt helppoa! Nappaa pussi Jack Link´sin herkullisia beef jerkyjä lähimmästä kaupasta ja valmistaudu siirtymään BEEF MODE™ -tilaan!

Jack Link's on aloittanut yhteistyön Pelaajatcomin kanssa

Suomen suurin e-sports -toimija Pelaajatcom ja kuivalihojen kunkku Jack Link’s ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Jack Link’s -tuotteet ovat oikotie runsasravinteiseen snacksiin pelisession aikana. Kuivalihan etu on maun lisäksi sen siisteys: pussia voi avata ja sulkea kantamatta huolta hiirikäden tahmaisuudesta.

Jack Link’s yhteistyön myötä Pelaajatcom lanseeraa lähetyksiinsä BEEFMODE -hetken. Kun Twitch-lähetyksessä tapahtuu tavalla tai toisella uskomaton suoritus, niin teko saa BEEFMODE -nimeä kantavan klipin Pelaajatcomin someihin.

BEEFMODE-hetken yhteydessä kannattaa pitää näppäimistö lähellä, sillä kirjoittamalla chattiin !BEEFMODE, osallistuu arvontaan ja kenellä tahansa on mahdollisuus voittaa mahtavia Jack Link’s -aiheisia palkintoja.

Lue yhteistyötiedote

Jack Link's ja Dicken jatkavat yhteistyötä kaudelle 2022-2023!

Dicken ja Jack Link´s ovat jatkaneet yhteistyösopimusta, joka kattaa kauden 2022 -2023. Sopimuksen myötä Jack Link´s tullaan näkemään Dickenin miesten edustusjoukkueen viestinnässä, markkinoinnissa ja ottelutapahtumissa.

On mahtavaa toimia Dickenin yhteistyökumppanina ja päästä tukemaan käsipallojoukkuetta näinä haastavina aikoina! Jack Link´s tuotteet sisältävät paljon proteiineja ja ovat tehokkaita, sekä maistuvia välipaloja kovankin treenin yhteyteen.

”Hienoa nähdä että lajin näkyvyys ja kiinnostavuus kasvaa ja tätä kautta saamme uusia ja isompia yhteistyökumppaneita. Tämä antaa varmasti myös monin tavoin lisää energiaa päivittäiseen tekemiseen treeneissä ja peleissä” – kommentoi joukkueen kapteeni Joacim Broman.

Seuraa Dickeniä Instagramissa!

Tie Pohjoiseen

biltong reissussa fiiliskuva

 

Akseli Herlevi & Ossi Lahtinen lähtivät roadtripille Lappiin mukanaan maailman parhaat lihaisat snacksit – Jack Link’sin kuivalihat! Reissulla kokataan, soitetaan, lauletaan ja painetana yhteen hiileen.

Käy tsekkamaassa jaksot Youtubesta >

Kuivalihatuotteet ylivertaisia maukkaudessaan ja laadukkuudessaan

Jack Link’s valmistetaan perinteisin menetelmin parhaita raaka-aineita käyttämällä. Liha kypsennetään, maustetaan ja ilmakuivataan - tuloksena valmistuu mitä parhainta snack-lihaa.

Seuraa Facebookissa!

Jack Link’s -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.