Tukkumyymälä - monipuoliset valikoimat ammattilaisille

Lejos - Suomalainen elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 100 vuoden ajan elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupan alalla. Tavoitteenamme on tuoda maapallon parhaat brändit kaikkien suomalaisten ulottuville. Palvelemme ammattilaisia, kuten ravintoloita, kahviloita, hotelleja ja catering-yrityksiä, tarjoten heille laajan valikoiman tuotteita ja palveluita. Asiakastyytyväisyys ja laadukkaat tuotteet ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Meidän kattava brändiportfolio koostuu suomalaisten suosikkituotteista, kuten NOCCO, Vitamin Well, Kitchen Joy ja Dole. Lisäksi olemme jatkuvasti kehittämässä omia tuotemerkkejämme, jotka on suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita. Lagom ja Hungry Chef ovat esimerkkejä omista brändeistämme. Panostamme myös uusien ja innovatiivisten tuotteiden tuomiseen markkinoille, jotta voimme tarjota suomalaisille jotain uutta ja erilaista. Yrityksenä olemme sitoutuneet toteuttamaan perustajiemme alkuperäistä missiota tuomalla maahan laadukkaita juomia ja herkullisia syötäviä eri elämänhetkiin.

Laaja valikoima ammattilaisille

Lejos tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita ammattilaisille. Olipa kyseessä ravintola, kahvila, hotelli tai catering-yritys, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Elintarvikevalikoimamme kattaa niin juomat kuin syötävät, ja valikoimastamme löydät niin kansainväliset brändit kuin suomalaisten suosikitkin. Etsit sitten virvoitusjuomia, energiajuomia, kahvia, teetä, välipaloja tai jälkiruokia, meiltä löydät ne kaikki.

Ymmärrämme, että ammattilaisille laatu ja luotettavuus ovat erityisen tärkeitä. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä valikoimiemme brändien kanssa varmistaaksemme, että tuotteemme vastaavat korkeimpia laatustandardeja. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita ja palveluita, jotta he voivat menestyä omassa liiketoiminnassaan. Asiantunteva ja avulias asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Ota yhteyttä ja tilaa omat tuotteet Lejosilta

Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista ja että olemme osa suomalaista perheyritystä, joka on toiminut jo yli 100 vuoden ajan. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita. Tule käymään myymälässämme tai ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivat tuotteet ja ratkaisut. Tervetuloa Lejoksen asiakkaaksi!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.