Toimitusehdot ammattilaisille

 

Tuotteet ja hinnat

Hinnat ja valikoimat ovat voimassa toistaiseksi.

Lejos Oy pidättää oikeuden hintojen- ja valikoimien muutoksiin.

Pantti                                             

Pantillisten tuotteiden hintaan lisätään voimassa oleva pantti (Palpa)

 

Tilaukset         

Käsitellään arkipäivinä maanantai – perjantai, klo 08.00–16.00.

Email: tilaukset@lejos.fi

Tel. 020 7413 800

 

Toimitukset   

Toimitukset, kahden – kolmen arkipäivän kuluessa tilauksestanne. Huomioithan arkipyhät.

Yli >300,00€/Alv0 % tilaukset, toimitettuna rahtivapaasti toimipisteisiinne.

Pientoimituseristä perimme pientoimituslisän minimissään 20,00€ /Alv0% / toimitus.

 

Toimitusehdot

Maksuehdot  

Jos sinulla on jo Lejoksen asiakasnumero ja olet laskutusasiakkaamme, voit maksaa laskulla, jolloin maksuehtosi on 7 päivää netto / sopimuksemme mukaan.

Luottokortti- ja verkkopankkiasiakkaillemme maksuehdot löytyvät täältä: https://support.paytrail.com/hc/fi/categories/200138863-Kuluttajille

Muut ehdot   

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi

Lejos Oy pidättää oikeuden ehtojen muutoksiin

 

Yleistä

Lejos Oy toimitusehtoja sovelletaan kaikkien suoratoimituksien osalta, kun Lejos Oy (Y-tunnus 2777579-7) toimittaa tai myy ostavalle yritykselle tuotteita manner Suomen-alueella, pois lukien toimituksia Ahvenanmaalle tai Saaristokuntiin, joiden osalta sovimme toimitukset erikseen. Tuotteiden ja palveluiden hinnat eivät sisällä arvolisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan suoratoimitusten osalta tilausportaalista. Jo vahvistettuihin tilauksiin emme voi tehdä muutoksia, mutta tarvittaessa olethan yhteydessä sähköpostitse tilaukset@lejos.fi tai puhelimitse Puh. +358 207 413 800. Tilauksia käsitellemme arkisin klo 8.00-16.00.

Tilauksissa tulee olla mukana tilaajan yhteystiedot, toimitusosoite, sekä toivottu toimituspäivämäärä.

Tilausportaalista voi tilata tällä hetkellä vain Lejos Oy:n asiakasnumerolla.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme tilauksesta sähköpostilla tilausvahvistuksen.

 

Rahtikirja

Toimituksemme sisältävät kuljetusyhtiön toimittaman rahtikirjan toimitetuista tuotteista. Jos tilamaanne tuote on tullut 0-toimituksena, sitä ei ole ollut saatavissa toimituksenne keräyshetkellä.  Lejos Oy ei toimita tuotteita jälkitoimituksella, vaan asiakkaan on tilattava tuotepuutokset uudella tilauksella. Vastaamme mahdollisiin tuotepuutoksiin sekä saatavuus tiedusteluihin sähköpostitse tilaukset@lejos.fi.  

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteiden hinnat ovat vapaasti varastossamme ja ilman arvolisäveroa (ALV0%). Teolliset tuotteet: PostNord, Osumakuja 1-3, 01530 Vantaa sekä pakasteet: Oy KWH Freeze AB Viinikankaari 6, 01530 Vantaa. Varastomme ovat auki arkipäivisin klo 08.00-16.00.

Toimitukset sisältävät tuotteiden toimituksen arkisin välillä klo 08.00-16.00 asiakkaan ilmoittamalle ja osoittamalle lastaus- tai purkulaiturille. Asiakkaan tulee osoittaa tilauksille katutasossa oleva toimitus- ja purkupaikka, joten täytäthän sen osoitetietoihin.

Toimitukset kerroksiin-, sisään tai kauppakeskuksiin laskutetaan asiakkaalta Kaukokiidon palvelumaksun mukaisesti. Toimituksien osalta käytämme pääsääntöisesti Kaukokiito Oy:n kuljetustilauksia. Toimituksissa sovellamme Kaukokiito Oy:n voimassa olevia toimitusehtoja, rahditusperusteita- sekä palvelumaksuja.

Aikataulutetut toimitukset ja noudot laskutetaan myös Kaukokiidon voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti.  Turhasta nouto- tai jakelukäynnistä Lejos Oy laskuttaa asiakasta Kaukokiidon palveluhinnaston mukaisesti. Asiakas sopii aina mahdollisesta erikoistoivomuksesta Lejos Oy:n edustajan kanssa. Lejos Oy:n edustaja välittää asiakkaalle tiedon palveluhinnastosta ja laskutuslisistä sekä sopii tarkemmin toimituksesta ja laskutuksesta. 

Rahtivapausraja on verkkotilausportaalissa tällä hetkellä 300 €.

Tilaukset, jotka jäävät arvoltaan alle rahtivapausrajan, laskutetaan Kaukokiidon rahtimaksun mukaisesti tai minimissään 20,00€ /Alv0% / toimitus. Lisäksi laskutetaan mahdolliset asiakkaan pyynnöstä tapahtuvat erikoistoimituslisät.

Kaikkien laskutuslisien osalta noudatamme asiakkaan kanssa sovittuja maksuehtoja. Ellei asiakas ole valinnut Paytrail Oyj:n kautta tehtävää maksua tai muuta ole kirjallisesti sovittu, maksuaika on seitsemän (7) päivää netto toimituspäivästä.

 

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan tilauksestanne kahden-kolmen arkipäivän kuluessa. Toimitukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle saattavat poiketa tästä Kaukokiidon rahditusaikataulu- ja varaustilanteesta johtuen tai tuotteiden toimituksesta Kaukokiidon väliterminaaleihin. Lejos Oy pidättää oikeuden toimituksien viivästymiseen. Toimitukset asiakkaalle tapahtuvat arkisin välillä klo 08.00-16,00.

 

Tavaran luovutus ja tarkastamisvelvollisuus

Asiakkaan on toimitusehdon mukaisella luovutushetkellä tarkastettava, että toimitus on sovitun mukainen ja että tuotteet ovat ulkopuolisesti vahingoittumattomia. Mikäli asiakas havaitsee toimituksessa tai tuotteessa virheen, on hänen tehtävä vauriosta tai puutteista varauma rahtikirjaan luovutushetkellä.  Varauma ja reklamaatio mahdollistavat korvauksen hakemisen rahdinkuljettajalta tai vakuutusyhtiöltä. Myöhemmin huomatut mahdollisesti kuljetuksen aikana aiheutuneet vaurioitumiset tai puutteet tulee reklamoida kirjallisesti seuraavien määräaikojen kuluessa tavaraerän vastaanottamisesta.

Reklamaatiot toimituksien puutteista tai virheistä tulee lähettää Lejos Oy:lle kirjallisesti ja viipymättä virheen havaittuaan kuitenkin viimeistään kahden (2) arkipäivän kuluessa toimituksesta. Tavaran vahingoittuminen ei oikeuta kieltäytymään vastaanottamasta tuotetta tai maksamasta sitä koskevaa laskua. Reklamaatiot tuotteiden osalta tulee osoittaa kirjallisesti tilaukset@lejos.fi. Lejos Oy käsittelee toimituksessa aiheutuneen reklamaation ja sopii asiakkaan kanssa mahdollisesta laskutushyvityksestä ja/tai tuotteiden palautuksesta.

Toimenpiteen laiminlyönti siirtää todistustaakan korvausta hakevalle osapuolelle ja näin hankaloittaa asian edelleen hoitamista, käytännössä useimmiten kumoten kaikki vaatimukset.

 

PALAUTUKSET JA TOIMITUSREKLAMAATIOT

Tilaajalla on tavaran luovutus ja tarkastamisvelvollisuus

Asiakkaan on toimitusehdon mukaisella luovutushetkellä tarkastettava, että toimitus on sovitun mukainen ja että tuotteet ovat ulkopuolisesti vahingoittumattomia ennen rahtikirjan allekirjoittamista.

Mikäli asiakas havaitsee toimituksessa tai tuotteessa virheen, on hänen tehtävä vauriosta tai puutteista varauma rahtikirjaan luovutushetkellä.  Varauma ja reklamaatio mahdollistavat korvauksen hakemisen rahdinkuljettajalta tai vakuutusyhtiöltä.

Myöhemmin huomatut mahdollisesti kuljetuksen aikana aiheutuneet vaurioitumiset tai puutteet tulee reklamoida kirjallisesti kahden (2) arkipäivän kuluessa toimituksesta kuten alla.

 

Toimitus- ja tuotereklamaatiot

Reklamaatiot toimituksien puutteista tai virheistä tulee lähettää Lejos Oy:lle kirjallisesti ja viipymättä virheen havaittuaan kuitenkin viimeistään kahden (2) arkipäivän kuluessa toimituksesta.

Reklamaatiot tuotteiden ja toimitusten osalta tulee osoittaa kirjallisesti tilaukset@lejos.fi. Lejos Oy käsittelee reklamaation ja sopii asiakkaan kanssa mahdollisesta laskutushyvityksestä- ja tai tuotteiden palautuksesta ja / tai mahdollisesti uusien tuotteiden toimittamisesta.

 

Muut ehdot

Tavaran vahingoittuminen ei oikeuta kieltäytymään vastaanottamasta tuotetta tai maksamasta sitä koskevaa laskua.

Toimenpiteen laiminlyönti siirtää todistustaakan korvausta hakevalle osapuolelle ja näin hankaloittaa asian edelleen hoitamista, käytännössä useimmiten kumoten kaikki vaatimukset.

 

Toimitusten tiedustelut, reklamaatiot ja palautteet

Kaikki tiedustelut ja kyselyt toimitusten osalta tulee lähettää sähköpostitse tilaukset@lejos.fi  tai ottaa yhteyttä puhelimitse Puh. +358 207 413 800.

Palvelemme arkisin klo 08.00-16.00.

 

Hinnat ja tuotteet

Hinnastomme ja tuotevalikoimat ovat voimassa toistaiseksi.

Lejos Oy pidättää oikeuden hinnaston ja valikoimien muutokseen yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta, ellei muita ehtoja ole asiakkaan kanssa kirjallisesti sovittu.

 

Muuta

Lejos Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja – Force majeure. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Yhteystiedot:

Lejos Oy

Keilaranta 10 E

02150 Espoo

Tel. +358 207 413 800

www.lejos.fi

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.