Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 11.1.2022 ja päättyy 14.1.2022 klo 12

3. Osallistumisoikeus

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Arvontaan osallistujan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Arvonnan järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän arvonnan kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua arvontaan. Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Teekanne Suomi Facebook- sekä Instagram-tilillä @teekannefi. Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee kampanja-aikana kommentoida arvontakuvan alle.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kampanja-ajan loputtua kaksi (2) voittajaa arvotaan kommentoineiden kesken (1 Instagramissa ja 1 Facebookissa) jotka voittavat itselleen Teekanne -termosmukin sekä Teekannen teepaketteja 6 kpl. Palkintoja jaetaan yhteensä kaksi (2).
Palkinnon arvioitu arvo per palkinto: 25 €. Voittajat julkaistaan arvontapostauksen kommenttikentässä 14.1.2022 ja voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviestillä Instagramissa sekä Facebookissa. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkustus- ja yöpymiskuluista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Facebook tai Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.