Miksi Lejoksen maahantuomat brändit ovat suomalaisten suosikkeja?

Lejos Oy - suomalainen perheyritys

Lejos on suomalainen perheyritys, joka ylpeänä tuo maapallon parhaita brändejä suomalaisten ulottuville. Me Lejoksella uskomme siihen, että suomalaisilla tulisi olla mahdollisuus nauttia raikkaita juomia ja herkullista syötävää jokaiseen elämän hetkeen. Tämä visio on ollut yhtiömme sydämessä jo yli vuosisadan ajan, ja siksi olemme muodostuneet suomalaisten suosikkituotteiden tukikohdaksi. Elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa on ala, jossa meillä on pitkä ja kunnioitettava historia. Olemme kehittäneet vahvoja suhteita tunnettuihin ja rakastettuihin brändeihin, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Näiden brändien avulla olemme pystyneet tarjoamaan laajan valikoiman suomalaisille kuluttajille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja maistuvia tuotteita.

Suomalaisille suunnattujen tuotteiden kehittely

Vaikka olemme ylpeitä kansainvälisistä brändeistä, jotka ovat osa portfoliotamme, panostamme myös yhä enemmän oman brändin kehittelyyn. Haluamme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat. Siksi olemme lanseeranneet Lagom ja Hungry Chef -tuotemerkit, jotka ovat suunniteltu täysin suomalaisten kuluttajien tarpeita ajatellen. Lagom on käsite, joka kuvaa suomalaista elämäntapaa täydellisesti. Se tarkoittaa tasapainoa, maltillisuutta ja kohtuullisuutta. Lagom-brändimme tarjoaa terveellisiä ja tasapainoisia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti suomalaiseen arkeen. Hungry Chef puolestaan keskittyy laadukkaaseen ja helppoon ruoanvalmistukseen. Suomalaiset kuluttajat arvostavat käytännöllisyyttä ja maistuvia ruokia, ja Hungry Chef pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen erinomaisesti.

Laadukkaat tuotteet ja asiakaskokemus

Tiedämme, että suomalaisten suosikkituotteiden lisäksi myös asiakaskokemuksella on suuri merkitys. Panostamme jatkuvasti siihen, että asiakkaidemme osto- ja käyttökokemukset ovat mahdollisimman sujuvia ja miellyttäviä. Pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja varmistamaan, että tuotteidemme laatu on aina huippuluokkaa. Yli sata vuotta kestänyt toimintamme on tehnyt meistä yhden Suomen parhaista työpaikoista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota työntekijöillemme inspiroivan ja hyvinvoivan työympäristön, jossa jokainen voi tuoda omat vahvuutensa esiin. Tämä heijastuu myös asiakaskokemukseen, sillä tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avainasemassa palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Liikumme jatkuvasti eteenpäin asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja pyrimme ylittämään odotukset innovatiivisuudella, laadulla ja palveluidemme laajalla valikoimalla. Tavoitat meidät vaihteestamme numerossa: +358 20 741 3800 (arkisin klo 8-16).
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.