Sunmaid - Herkulliset rusinat leivontaan ja välipaloihin

 

Leivonnan salainen raaka-aine

Leivonta on monille rakas harrastus, ja rusinat ovat siinä loistava lisä. Ne eivät ainoastaan tuo lisämakua, vaan myös miellyttävää tekstuuria. Voit käyttää rusinoita monipuolisesti: ripottele niitä taikinan sekaan, koristele leivonnaisen pinta tai anna niiden olla pääosassa herkullisessa rusinakakussa. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä ja löydä omat suosikkisi! Rusinat ovatkin pitkään olleet suosittu ainesosa monenlaisissa leivonnaisissa: ne tuovat makeutta ja mehevyyttä esimerkiksi pulliin, kakkuun ja leipään. Laadukkaat raaka-aineet ovat avain herkullisten leivonnaisten valmistuksessa. Lejoksen valikoimasta löytyvät Sunmaid-tuotteet tarjoavat leivontaan vain parhaita rusinoita, jotka ovat tarkoin valikoituja ja sopivat erinomaisesti niin makeisiin kuin suolaisiinkin leivonnaisiin.

Nopea energianlähde arjen kiireessä

Kun kaipaat nopeaa, energiarikasta ja ennen kaikkea helppoa välipalaa, rusinat ovat mainio valinta! Ne ovat käteviä naposteltavia sellaisenaan, ja niitä voi helposti yhdistää pähkinöihin tai kuivahedelmiin ravitsevan ja maukkaan välipalasekoituksen luodakseen. Rusinat ovat myös mainio lisä jogurtin, puuron tai viilin joukkoon: ne tuovat makeutta ja rakennetta aamiaiseen, väli- tai iltapalaan ilman lisättyä sokeria. Sunmaidin rusinat ovat aina ensiluokkaisia, ja helppojen pakettien ansiosta voit nauttia niistä missä ja milloin vain. Välipalana rusinat ovat helppo ja nopea tapa saada lisää makua päivääsi. Mikset kokeilisi jo seuraavalla aamu- tai välipalallasi?

Leivonta- ja välipalavinkkejä

Rusinoiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat - tässä muutamia vinkkejä, miten voit niitä hyödyntää:
  • Lisää rusinoita kotitekoiseen mysliin tai granolaan.
  • Yhdistä rusinat pähkinöiden kanssa energiapitoiseksi snack-sekoitukseksi.
  • Käytä rusinoita makeuttajana leivonnassa, kuten rusinapullissa tai -piirakoissa.
  • Mausta kaurapuuro tai viili rusinoilla luonnollisen makeuden saamiseksi.
 
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.