Sun-Maid rusinat - herkullinen valinta

 

Rusinoiden monipuolinen käyttö

Kun puhutaan makuhermoja hivelevistä välipaloista, rusinat ovat monelle tuttu valinta, ja jokainen suupala on mahdollisuus nauttia elämän pienistä iloista. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota suomalaisille laadukkaita Sun-Maid rusinoita, jotka ovat monikäyttöisiä ja sopivat erinomaisesti niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin sellaisenaankin nautittaviksi. Rusinat ovat mainio lisä esimerkiksi aamupuuroon, tuoden siihen makeutta ja täyteläisyyttä. Ne sopivat myös erinomaisesti leivonnaisten, kuten pullan tai kakun, joukkoon. Tai miksi ei kokeilisi rusinoita osana suolaisia ruokia? Ne tuovat yllättävän ja miellyttävän vivahteen patoihin ja salaatteihin.

Rusinoiden kätevyys arjen kiireessä

Arjen kiireessä on tärkeää, että välipalat ovat helppoja napata mukaan ja nauttia liikkeellä ollessa. Sun-Maid rusinat ovat täydellinen esimerkki kätevästä ja maukkaasta välipalasta, joka kulkee kätevästi mukana minne tahansa. Pieni rusinapaketti mahtuu helposti laukkuun tai taskuun, ja on valmis antamaan makuelämyksen milloin vain. Haluamme tarjota tuotteita, jotka sopivat suomalaisen arkeen. Rusinat ovat juuri sellainen tuote – ne eivät vaadi valmistelua tai säilytystä kylmässä, joten ne ovat aina valmiita tarjoamaan makunautintoa, oli kyseessä sitten kiireinen aamu tai välipala ennen harrastuksia.

Rusinat juhlahetkien kruununa

Juhlahetket ovat aikaa, jolloin haluamme tarjota vieraillemme jotain erityistä. Sun-Maid rusinat ovat oiva valinta, kun halutaan lisätä ripaus juhlavuutta tarjoiluihin. Ne ovat herkullinen lisä juustotarjottimelle, antaen makean vastapainon suolaisille juustoille. Tai kokeilepa ripotella rusinoita jälkiruokien, kuten vanukkaiden tai jäätelön päälle, tuomaan syvyyttä ja rikkautta makuun. Juhlahetkien tarjoilut ovat osa kokonaiselämystä. Siksi olemme sitoutuneet tuomaan markkinoille tuotteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Rusinat kuuluvat myös suomalaisiin juhlahetkiin, sillä mitä olisikaan perinteinen vappusima ilman rusinoita? Tai jouluinen glögi jonka seasta löytyy vain mantelilastut ilman meheviä rusinoita? Sun-Maid rusinat ovat olleet osa suomalaisten elämää jo vuosikymmenten ajan. Meiltä löydät Sun-Maid rusinat moneen makuun. Tutustu tuotteisiin verkkosivuillamme!  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.