Sun-Maid - herkulliset kuivatut hedelmät välipalaksi tai herkutteluun

Lejos Oy - suomalainen tukkualan perheyritys

Lejos on kotimainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita elintarvikebrändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Olemme ylpeitä siitä, että olemme rakentaneet vahvan maineen elintarvikealan myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyrityksenä. Yhtiömme perustajien alkuperäinen missio on toteutunut: tuomme suomalaisille laadukasta ja herkullista syötävää elämän eri hetkiin. Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita, joita olemme tuoneet maahan ja tehneet tunnetuksi. Yhteistyömme maailman tunnetuimpien raikkaiden juomien ja herkullisen syötävän brändien kanssa on ollut menestyksekästä. Panostamme jatkuvasti myös omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin, jotta voimme tarjota juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata.

Sun-Maid - maistuva välipala kaikenikäisille

Sun-Maid on yksi ylpeydenaiheistamme! Sun-Maid on maailman tunnetuin kuivattujen hedelmien tuottaja ja tarjoaa nyt myös suomalaisille herkullisia ja sopivia välipaloja. Kuivatut hedelmät ovat oivallinen vaihtoehto naposteltavaksi kiireisen arjen keskellä tai terveelliseksi energia-annokseksi eri tilanteissa. Sun-Maidin kuivatuissa hedelmissä ei ole lisättyä sokeria tai muita säilöntäaineita. Ne tarjoavat runsaasti ravinteita, vitamiineja ja kuituja, jotka ovat tärkeä osa terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota. Valikoimamme kuivatut hedelmät sisältävät muun muassa rusinoita, aprikooseja ja luumuja, jotka tarjoavat herkullisen makuelämyksen jokaiseen suuhun. Sun-Maidin kuivatut hedelmät ovat myös erinomainen valinta urheilijoille ja aktiivisille ihmisille, jotka tarvitsevat nopeasti energiaa ja ravintoaineita. Hedelmien makeus tulee luonnostaan, ja ne sopivat erinomaisesti lisäksi esimerkiksi leivonnaisten ja salaattien raaka-aineeksi.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.