Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 27.8.2021 ja päättyy 31.12.2021.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa lejos.fi/rusina-purtavaksi -sivulla vastaamalla kilpailukysymyksiin ja jättämällä yhteystiedot.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Joka viikko arvotaan kaikkien osallistujien kesken yksi voittaja, joka voittaa kolme (3) Risto Räppääjä -kirjaa ja Sun-Maid -tuotteita (palkinnon arvo noin 60€). Kampanja-aikana arvotaan yhteensä kaksitoista (12)  voittajaa.

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 2 viikon kuluessa arvonnasta, Lejos Oy arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Kukin osallistuja voi voittaa enintään yhden palkinnon. Jos sama henkilö arvotaan useamman kuin yhden palkinnon voittajat, arvotaan uusi voittaja.

Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajiin ja palkintojen toimittamiseksi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii Lejos Oy, joka vastaa arvonnan toteuttamisesta. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.