Ruokaohjeita juhannukseen - perinteiset herkut juhannuspöytään

Perinteiset juhannusherkut saavat suomalaisten suut nousemaan hymyyn

Juhannus on yksi suomalaisten rakastetuimmista juhlapäivistä, jolloin kesänkaipuu ja keskikesän aurinko saavat meidät kaikki hyvälle tuulelle. Juhannuspöytä on tärkeä osa tätä keskikesän juhlaa, ja suomalaiset odottavat innolla perinteisiä juhannusherkuja. Lejos on suomalainen elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa, joka tuo maahan herkullisia ruokatuotteita juhannuspöytään. Tässä artikkelissa esittelemme perinteiset juhannusruoat, jotka saavat suomalaisten suut nousemaan hymyyn.

Silli – perinteinen juhannusherkku koko perheelle

Kun puhutaan suomalaisesta juhannuspöydästä, ei voi olla mainitsematta silliä. Silli on perinteinen juhannusherkku, joka löytyy lähes jokaisen suomalaisen juhannuspöydästä. Lejos tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sillituotteita, jotka sopivat niin alkupalaksi kuin täytteeksi voileivillekin. Perinteisesti silli on marinoitu öljyssä ja maustettu esimerkiksi tillillä ja sipulilla. Lejos tuo maahan laadukkaita sillituotteita, jotka takaavat herkullisen sillin maun. Juhannuksen kunniaksi voit valmistaa perinteisen sillilautasen, jossa on tarjolla erilaisia sillin maustamisvaihtoehtoja. Tarjoa silliä ruisleivän kanssa ja saat täydellisen juhannusherkun, joka maistuu koko perheelle.

Vihreä salaatti – raikas ja terveellinen vaihtoehto juhannuspöytään

Jos juhannuspöydässä kaipaat kevyempää vaihtoehtoa, suosittelemme valmistamaan raikkaan vihreän salaatin. Lejos tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vihanneksia ja salaatteja, joista voit koota oman juhannussalaattisi. Voit valita salaattiin esimerkiksi rapeaa lehtisalaattia, kurkkua, tomaattia ja tuoreita yrttejä. Salaatti on erinomainen lisuke juhannusherkuille, sillä se tuo raikkautta ja keveyttä ruokapöytään. Voit valmistaa salaatin esimerkiksi kastikkeella, jossa maistuvat tuoreet yrtit ja oliiviöljy. Tarjoa salaatti viimeistään juhannusaaton pääruoan kanssa ja saat terveellisen vaihtoehdon herkkujen keskelle.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.